Scroll Top

Voordracht Karel van Wolferen nummer 20: “Oproep aan artsen en ander medisch personeel”

Voordracht Karel van Wolferen nummer 19: "Gekaapte instituties"
Voordracht Karel van Wolferen nummer 20

Voordracht Karel van Wolferen: Oproep aan artsen en ander medisch personeel

[ssba-buttons]

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Chris Visser Sr.

PCR test?

Goed bedoelend Kabinet Rutte en Tweede Kamerleden,

Stel dat we in 2015 waren gaan testen zoals we dat sinds 2020 zijn gaan doen.
Had dit dan hetzelfde resultaat gegeven zoals dat nu het geval is in 2021?
De bewijzen zijn duidelijk, de PCR test deugt niet waar deze nu voor wordt gebruikt.
Als u volgens mij nu met de PCR test stopt, is de kunstmatig verzonnen pandemie in één klap voorbij.
Vraag uzelf af?
Er worden eerlijke deskundigen, Professoren en zelfs Nobelprijs winners gecensureerd, waarom?
Er worden geneesmiddelen, die al jaren voor allerlei kwalen gebruikt worden, op straffe van een grote boeten, verboden.
Nederlands parlement alstublieft, open uw ogen en uw intuïtief natuurlijk intelligent geweten?
Laat u alstublieft niet besodemieteren. 
De maatregelen zijn recht tegen ons natuurlijk menselijk oorsprong gevoel in.
Er is en wordt met miljarden smeergeld gestrooid om deze afschuwelijke pandemie instant te houden.
Onderzoek deze klerezooi? 
Laat u niet langer manipuleren door gewetenloze belanghebbende, die niet het beste voor hebben met onze mensheid?

Knuffel,
Opa Chris

Chris Visser Sr.

Ik ben enorm kwaad!

Ik verloochen mijzelf als ik meedoe aan alle dwingende vrijheid beroving. 
Ik ben geboren in de oorlog. 
Verschillende familieleden zaten bij de ondergrondse. 
Zij hebben met levensgevaar jonge Joodse jongens gered, waarvan sommige toch nog in de concentratie kampen zijn vermoord. 
Gelukkig hebben er een paar vanwege mijn ooms en tantes het gered. 
Hier stond mijn wieg.
En nou moet ik testen, inspuiten, afstand houden. 
Ik verdom het om hieraan mee te doen. 
Godverdommese dwaasheid deze regeringen! 👺👺👺

Opa Chris

Maria Broos

De eerste die een covid vaccin kreeg in Nederland was Sanna Elkadiri, Hogo de Jonge was aanwezig. Dat was op 6 januari 2021, kijk nu naar de tabel op het RIVM https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie/CIJFERS-VACCINATIEPROGRAMMA waar de vaccinatie pas begint in week 2 van 2021..en kijk goed naar de tabel Welke leeftijdsgroep er wordt ingeënt voor de eerste keer… hoezo misleiding en leugens, echt schandalig!

Maria Broos

De Griekse minister zegt vandaag 29-7-2021 zegt; ” je speelt met je leven wanneer je jezelf niet laat inenten met het Covid-vaccin”… mijn vraag: wanneer speel je niet met je leven? Vanaf dat je verwekt wordt ligt het aan de vader en moeder welke genen je meekrijgt, goed of slecht…. verder is je leven een risico, hoe en wat er op je pad komt… en hoe je er van afkomt, goed of slecht!! Is dat speciale Covid-virus dan het enige gevaar?

Maria Broos

CNN; “LAAT DE ONGEVACCINEERDEN MAAR VERHONGEREN”… Oké, beter een hongerdood dan sterven aan een experimenteel vaccin dat koste wat kost er in geramd wordt!!

Gunt Niessen

BIG-Group Delft [email protected] Geachte heer Van Wolferen, geachte redactie GEZOND VERSTAND, De BiG-Groep heeft enige duizend auto´s en fietsen rond om stadhuis, politie-bureau´s en supermarkten met flyers versiert in Delft en omstreken (Pijnacker, Rijswijk, Rotterdam …. ). Met deze legale actie gaan wij door in de hele Randstad, heel Nederland, heel Europa. Met de nieuwe BiG-strategie bereiken wij vele burgers, en altijd nieuwe, altijd meer. De BiG-Groepen (Bicycle-Groups) doen het opvallend zo, dat de burgers het zien en samen daarover spreken. In de laatste flyer “Wij willen weten, waarom …. Jij ook?” met bijbehorende website http://www.wij-willen-weten-waarom.jaaaa.net en bijbehorende advertentie http://www.wij-willen-weten-waarom.jaaaa.net in de regionale krant DelftOpZondag van 1. aug, 2021 (oplage 85.000) op pagina 22 maken wij reclame voor de krant GEZOND VERSTAND en de website http://www.bpoc2020.nl/politieverhoren en hebben in de flyers op pag. 3 en 4 de duidelijke politieverklaring nr. 20 afgedrukt, die u in nr.14 van april had weergegeven. Wij helpen u door heel effectief heel vele burgers op GEZOND VERSTAND attent te maken. De meeste burgers kennen GEZOND VERSTAND nog niet. Nu hebben wij de vraag aan u : Kunt u in de volgende editie van GEZOND VERSTAND op onze legale flyer-actie attent maken en vermelden, dat wij… Lees verder »

Gunt Niessen

Wij hebben zojuist ook een oproep gedaan, aan de burgers van Delft en de Randstad. via advertentie in een krant:

Vrijwilligers gezocht. 100 vrijwilligers zijn genoeg, om een hele stad met levensreddende informatie te voorzien, via “strategisch flyeren”, flyers aan fietsen en auto´s. Zo legaal desinformation van de burgers openbreken. Ze lezen dan op de flyer “http://www.wij-willen-weten-waarom.jaaaa.net”, wat eerlijke politiemensen en ME-ers beleven, maar niet naar buiten kunnen brengen. Wij helpen hen. DefenseNet . [email protected] 

Op de genoemde website maken wij ook reclame voor Gezond Verstand

Wat kost dezelfde advertentie in de krant Gezond Verstand?

Maria Broos

Er zijn op dit moment twee opties; je kunt mij volgen… betekenen strijden voor rechtvaardigheid en vrijheid, of… jezelf overgeven aan terreur en onderdrukking…. jouw keuze!!!

Nard Awater

Beste Karel,
De spuit bevat NIET het spike-eiwit maar mRNA, ingepakt in een vet omhulsel. Dit mRNA dringt de lichaamseigen cellen binnen (geholpen door de andere bestanddelen in de spuit) en zet deze cellen aan tot het aanmaken van een spike-eiwit dat ook op SARS cov2 voor komt. En dat zet de afweer in gang.
Je bent belangrijk voor ons. Blijf gezond 💪

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.