Nummer 19 (30 juni 2021)

Nummer 19, 30 juni 2021
In deze uitgave onder meer

Gekaapte instituties

Reiner Füllmich:

‘Het kaartenhuis staat op instorten’

De verloren ruggengraat van de

Europese rechtspraak

Ideologie als opmaat voor tirannie

Pandemie van de angst – reactie op een 

wereldwijde revolutionaire crisis

Wat in 1913 al bekend was met betrekking tot

het schijnvaccin van nu

De machtsstrijd rond het meest werkzame

middel tegen Covid-19

Muzikaal cultuur erfgoed de afgrond in

Gezond Verstand verschijnt iedere twee weken op papier en is 10 dagen later online te lezen voor abonnees.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.

Bronvermeldingen

De bronnen en voetnoten per artikel.

Maak kennis met Blackrock, het bedrijf dat de wereld bezit

[ssba-buttons]

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans Martius

Editie 19 ……inhoudelijk goed geschreven het opent de ogen ……nu met de ogenschijnlijke versoepelingen is de overgrote deel van de bevolking enthousiast geraakt….even een prikje halen….. en dan op vakantie ,feesten , Beesten , het zwijn eruit laten , noem maar op…..echter liggen volgens de overheid nu al gelijk weer gevaarlijke varianten op de loer …..de vraag is niet of deze varianten zullen gaan toeslaan….de vraag is wanneer zullen deze varianten gaan toeslaan …na de zomervakantie ? ….het lijkt wel even een technische adempauze , een wel overwogen heroriëntatie….eerst de bevolking weer in slaap sussen …prikken , prikken ….. alvorens de grote klap gaat komen …..het is naar mijn mening een groot strategisch zet…Napoleon zou er jaloers op zijn geweest.

Maria Broos

SCHOKKEND: Eigen onderzoek… op de smartfone bleutooth aan en scannen, er kwamen devices die geen naam hadden of herkenbaar waren.. dit heb ik gedaan in een restaurant in Griekenland! De vreemde devices waren codes van mensen die ingeënt zijn met het Corona vaccin!!

Jelle Suiker

Hoe kom je tot die conclusie? heb je al die mensen gevraagd of ze het vaccin hebben genomen?

Maria Broos

Ja, dat zijn allemaal vrienden van ons die met het AstraZenica vaccin 2x zijn ingeent, eigenaars van een Grieks restaurant die geen andere optie hadden. De code is SBC-ST met een cijfer code..SBC-ST staat voor System Basic Chip-Simulate Technique

Maria Broos
Maria Broos
Maria Broos
Maria Broos

Deze link is meer dan super interessant, een document uit 2018 op de website van https://profusa.com/injectable-body-sensors-take-personal-chemistry-to-a-cell-phone-closer-to-reality/!

Almo van Roijen
Maria Broos

Een Griekse vooraanstaande krant kopte vandaag 10-7-2021;
Epsilon-mutatie: nieuwe pandemische hoofdpijn in zicht – Hoe de nieuwe stam aan vaccins ontsnapt…

Maria Broos

Wanneer men Lucifer (de lichtbrenger van kennis) ziet als een kwade entiteit, dan heb je het mis!
Lucifer was naïef, hij had geen idee wat de impact zou zijn van zijn kennis overdracht… daarom werd hij gestraft!!

Maria Broos

7 januari 2021 begonnen met vaccinatie bij de ouderen, nu 6 maanden later beginnen de besmettingen bij de ouderen die zijn gevaccineerd en nog maar enkelen, het bloed is na ”n half jaar totaal vernieuwd en dus geïnfecteerd met het Mrna vaccin …. in de komende winter kunnen we werkelijk spreken over miljoenen doden door het Coronavaccin.. genocide… Georgia guide stones, terug naar de 5000000 miljoen mensen op de aarde… wie o wie bepaalt dat!!

12
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.