Nummer 13 (7 april 2021)

Nummer 13, 7 april 2021
In deze uitgave onder meer

Het onveilige eigen land

Atlantisch of Europees Europa?

NAVO omgevormd tot een gedrocht

Policeforfreedom

Testcentrum

Hoe ‘Grote Farma’ de toekomst bekijkt

De machten achter de Grote Herstart

De CO2- en COVID operaties – van hetzelfde

laken een pak

De aflaten voor carbon zonde

Verschuivingen in geopolitiek

Gezond Verstand verschijnt iedere twee weken op papier en is 10 dagen later online te lezen voor deelnemers.
Ben je nog geen deelnemer? Meld je dan hier aan.

Bronvermeldingen

De voetnoten en bronnen per artikel.

De machten achter de grote herstart

* Voor dit artikel heb ik onder meer gebruik gemaakt van de bronnen die getoond zijn in de video “De waarheid van ons huidige systeem en de great reset”, gemaakt door Tim Gielen.

CO2 en Covid zelfde Psyops

Follow the Real Money Behind the New Green Agenda
By F. William Engdahl
27 January 2020

http://www.williamengdahl.com/englishNEO27Jan2020.php

Book review, ‘Green Tyranny’ by Rupert Darwall
https://www.acton.org/publications/transatlantic/2018/01/08/book-review-green-tyranny-rupert-darwall

The Globalism of Climate: How Faux Environmental Concern Hides Desire to Rule the World
https://stovouno.org/2019/02/23/globalism-of-climate-how-faux-environmental-concern-hides-desire-to-rule-the-world/

Arrogant Totalitarian Control
https://www.iceagenow.info/arrogant-totalitarian-control/

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wouter Rozema

Svp bronvermelding bij GV13, pag. 6, cijfers EMA doden en ernstig lichamelijk letsel

Ruud van Beek

Ik sluit mij bij bovenstaande aan; de site van de EMA is uiterst ondoorzichtig…

Jeroen uit Alkmaar

We don’t need ‘them’!

Het juridische actieteam van de Duitse advocaat Reiner Fuellmich interviewt Catherine Austin Fitts, president van The Solaris Report, over de transformatie van het mondiale valutasysteem:

‘People talk about Klaus Swaab and the great reset but that is just a distraction. That has nothing to do with the real traintracks of what is being done. (…) So this is a plan by the central bankers and that plan basically induced a take down of the entire global economy…’

‘It wasn’t a crash it was a take down. We all have to stop words like depression of collapse, this is a take down.’

‘The big secret in all of this and one of the reasons why they’re so agressive right now, is if you understand how this system works, the reality is: we don’t need them. We don’t need them to create our money; we don’t need them to control our data; we don’t need them to run our governments.’

(Fitts verblijft op dit moment in Nederland. – Interview met Gezond Verstand?)

Nils Graaf

Oh nee, niet nog meer van die hapsnapanalyses. Ze kletst maar wat en als je goed luistert is het allemaal vaagheden, open deuren en tegenstrijdigheden. Luister vanaf 15:00 naar het verhaal over het world bond fund. Het fonds heeft 15% in Indonesische obligaties belegd. Overigens weet je dan al dat ze uit haar nek kletst want geen enkel wereldwijd obligatiefonds belegt voor 15% in Indonesië. Zelfs niet een Aziatisch obligatiefonds. Het fonds daalt 15% maar de rente in Indonesië daalt niet. Een week later is er een tsunami. Dus concludeert zij dat iemand dit van tevoren wist. Het verhaal is expres ingewikkeld gemaakt zo dat je het niet snapt. Nu heb ik jaren met obligaties gewerkt dus ik zal het uitleggen. Stel dat iemand inderdaad van tevoren die tsunami zag aankomen. Wat had hij dan gedaan? Dan was hij met veel geld gaan speculeren op een daling van de waarde van Indonesische obligaties. Hoe? Door natuurlijk gewoon direkt een positie in te nemen in de Indonesische obligatie- of rentemarkt. Waarom zou hij daarvoor een wereldwijd beleggingsfonds kiezen dat maar voor 15% in Indonesië belegt? Het verhaal is dus intrinsiek al onlogisch. Nu gaan we het verhaal verder analyseren. Heeft die… Lees verder »

Koen

Welke held kan mij de betekenis van de voorblad-cartoon deze week uitleggen? Normaal gesproken twijfel ik geen moment aan welke boodschap wordt uitgedragen, maar deze week is het voor mij wat onduidelijk. Ben benieuwd!

Nils Graaf

Er staat weer een aflevering van de Oekraïneoorlog op de agenda en die wordt ook druk door Gezond Verstand gepromoot. Vandaar dat daar Barbarossa staat, wat staat voor de aanval op de Sovjetunie door Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Die oorlog is trauwens nep, in scene gezet, de partijen zijn bevriend. Als je wilt weten wat er echt speelt in Oekraïne dan kun je beter dit lezen: https://graafvanholland.jouwweb.nl/mh17

Het probleem met Gezond Verstand is dat het aan de ene kant toegeeft dat de media en regimes alle gleichgeschaltet zijn als het over Corona gaat, maar niet wil begrijpen dat hetzelfde natuurlijk ook geldt op geopolitiek gebied. Poetin en Rutte dienen dus dezelfde partij, de rest is verdeel-heers, propaganda.

Koen

Ik begrijp dat het symbool staat voor de agressie jegens Rusland. Zo hadden/hebben Napoleon, keizer Wilhelm II, de NAVO en Hitler allen een obsessie met Rusland. Maar, dan blijven twee vragen staan: waarom George Washington op deze afbeelding, en wie is de chinees ogende kleine man in het midden?

Hans Martius

https://niburu.co/binnenland/16174-doe-mee-met-aangifte-tegen-overheid. Onderstaande tekst bron Niburu.co………….. mark rutte en hugo de jonge achter traliesDe acties zoals die door onze overheid worden uitgevoerd in het kader van de coronamaatregelen vallen onder de noemer “misdaden tegen de menselijkheid”. Er is in ons land een actie gaande in samenwerking met een advocatenkantoor om mensen als Mark Rutte en Hugo de Jonge voor de rechter te krijgen. We hebben eerder geschreven over de acties van de Duitse advocaat Reiner Fuellmich en zijn pogingen om covid misdadigers voor een hedendaags tribunaal te slepen. Echter, ook in ons land zijn de nodige acties gaade en via Marc van Delft ontvingen wij de volgende oproep (dank!). Oproep om mee te doen met de aangifte tegen de misdaden tegen de menselijkheid onder het mom van COVID-19 BESTE MENSEN Peter Baars van de partij / beweging ‘De Gulden Middenweg’ vertelt in deze twee toespraken over de aangifte die advocatenkantoor van Kessel wil indienen teneinde een einde te maken aan de al-verwoestende rampzalige Lockdown-tirannie. Het gaat om een aangifte tegen de in NL vertoevende veroorzakers van deze catastrofe, de politici Rutte, De Jonge, Kaag e.a. medeplegers. Dit kantoor [van Kessel uit Leeuwarden] heeft een juridisch zeer goed onderbouwde aangifte samengesteld in… Lees verder »

Willem de Klerk

Je kunt strafrechtelijk aangifte doen tegen Rutte en de zijnen! Specialisten van Artsen voor Waarheid hebben met hun advocaat een gedegen document opgesteld waarmee Mark Rutte en de andere verantwoordelijken voor de coronamaatregelen het waarschijnlijk erg moeilijk gaan krijgen. Wij steunen de actie van Artsen voor Waarheid van harte en roepen jou op om daaraan deel te nemen.

https://mailchi.mp/bondoverheidszaken/doe-aangifte-tegen-rutte-cs-en-steun-artsen-voor-waarheid?e=5279ada731

Martin Lubbe

Bij nr 13 staat geen button online lezen v mobiel!!

Frits Corpelijn

De waarheid is een nieuwe minderheid

Frits Corpelijn


Veel mensen, vooral onwetende mensen, willen je straffen omdat je de waarheid spreekt, correct bent, omdat je jezelf bent. Bied nooit uw excuses aan voor het feit dat u correct bent, of dat u uw tijd in jaren vooruit bent. Als u gelijk heeft en u weet het, spreek dan uw mening uit. Zeggen wat je denkt. Zelfs als je een minderheid bent, dan is de waarheid nog steeds de waarheid. “

― Mahatma Gandhi

Meer lezen?

mijn nieuwste artikel op vrijheidsberoving.nl. Ik wilde het graag ook hier delen.

Maria Broos

In Griekenland is de overheid afgelopen maandag (12 april 2021) begonnen met zelftests voor studenten, leraren en ander onderwijs personeel voor het voortgezet onderwijs. De tests zijn verplich, dit moet gemeld worden op een speciaal forum van de overheid; is men negatief, dan wordt er een kaart met het resultaat uitgegeven dat gedownload kan worden… deze moet getoond worden op school. Is men positief, dan wordt er een bloedtest afgenomen en blijft thuis met heel de familie. Komende maandag (19 april 2021) worden de verplichte zelftests uitgebreid naar het werkend volk… Dat betekent dat degene die positief wordt getest thuis kan blijven! Hoeveel zullen er positief testen en hun zaak niet kunnen openen, en wat zal er dan gebeuren met distributie van goederen? Dat vooral een impact zal hebben op voedingsmiddelen, belanden we dan in een voedseltekort crisis??

14
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.