Scroll Top

Voordracht nummer 10: “Vernietiging en wederopbouw”

Voordracht nummer 10: "Vernietiging en wederopbouw"
Thumbnail 10 voor website
Voordracht nummer 10

Stoomwals

Karel legt uit over verkeerde behandelmethodes door artsen, communicatiestromen tussen artsen, het peer-reviewen van wetenschappelijke methodes, en de stoomwals als visualisatie voor het ontbreken van de juiste discussie.

Voordracht Karel van Wolferen:
Vernietiging en wederopbouw

Ben je deelnemer van Gezond Verstand?
Dan kun je hieronder deelnemen aan de discussie.

Een opmerking achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.