Nummer 09 (10 feb. 2021)

Nummer 9, 10 feb. 2021
In deze uitgave onder meer

Werkelijkheidsbeleving en het 

Ministerie van Waarheid

Begint in Duitsland de victorie?

De globalisten-junta van Obama 3.0

De gekozen kandidaat, die geen

president mocht zijn

Vice President in de coulissen

Censuur en dictatuur

Hoe De Volkskrant de persvrijheid

de nek omdraaide

Georganiseerde ondermijning van

alternatieve media

De corona-splijting van de wereld

Wat kinderen en jongeren wordt aangedaan

Gezond Verstand verschijnt iedere twee weken op papier en is 10 dagen later online te lezen voor deelnemers.
Ben je nog geen deelnemer? Meld je dan hier aan.

Bronvermeldingen

De voetnoten en bronnen per artikel.

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hans Martius

Dit moet ik even kwijt , We weten dat het virus covid 19 niet is geïsoleerd , ( officieel niet bestaat ) . We weten dat de watten staafjes test dubbele functies heeft. ( DNA /Beschadigen / infecteren ). We weten dat Mark Rutte zelf toegeeft dat testen geen zin heeft ! We weten dat de PCR test absoluut niet functioneert ( o.a OMT Koopmans toegegeven ) We weten dat de virus uitbraken , gewone griep golfen zijn ( statistieken ) . We weten dat covid 19 vac ( tox ) cin een wereldwijde gevaarlijke experimentele proef is . We weten dat de beleids makers zelf niet laten vaccineren ! We weten dat er een geneesmiddel bestaat HCQ . ( Deze op de zwarte lijst geplaatst ? ) . We weten dat het dragen van mondkapjes zeer , zeer schadelijke is . ( Wetenschappelijk aangetoond ) . We weten dat de economie opzettelijk wordt vernietigd ( Soros ,Swalb , Gates enz….. ) . We weten dat Nederland een dictatuur gaat worden .( Huidige maatregelen ). We weten dat de lockdowns zijn gebaseerd op leugens ( wetenschappelijk aangetoond ) We weten dat vreedzame protesten met geweld worden uitgelokt ! ( Romeo’s… Lees verder »

Lex Dongen

Frustrerend hè?

Hans Martius

Dit is meer dan frustrerend ,

Het gaat mijn voorstellingsvermogen te boven , hoe het mogelijk is dat politici ons zo voor de gek kunnen houden en blijven houden , zonder tussen komst van een gewetenswroeging .
De plicht van de overheid is om onze gezondheid , welzijn en veiligheid te waarborgen ,i.p.v dat krijgen wij het tegenovergestelde , onbetrouwbaarheid ten spijt ! !
En waar is nu de koning , die zwijgt in alle stilte ? Wij zijn , zijn onderdanen , het volk in naam van de koning der Nederlanden.

Hans Martius

Lieve mensen die dit lezen , een aanvulling…. we weten dat covid 19 tox ( vac ) cin een zeer gevaarlijke experimentele proef is …….hier een link naar verslagleggingen van mensen …. ( even een prikje nemen uitlatingen van demissionair minister gezondheid hugo de jonge ,alsook ….. je weet ook immers niet wat er in frikadellen zit )…….die deze prikje al hebben genomen…………in godsnaam ……lees deze ervaringen en oordeel zelf !!!!

https://prezi.com/i/byzl22mqwfaa/experiences-following-cvvaa/?fbclid=IwAR0l5KTbULWzivU5DHSzwHFjEREqiJF6qep_sEMbsEKZLGnVyYRMkb7YYM0

Michelle Asruf

Kuutlink

Marisca Milikowski

Wat een prachtstuk van Karel van Wolferen over Trump. Een bevrijding om dit nu eens zwart op wit in het Nederlands te lezen. Mijn dank en mijn complimenten.
Vraag: kan ik dit delen, bijvoorbeeld op Twitter, en zo ja hoe?
Marisca Milikowski

Nils Graaf

Elk blad gedijt alleen als de lezer kritisch blijft. Hierbij commentaar op het artikel ‘De gekozen kandidaat die geen president mocht worden’. Aflevering 9. Van Wolferen schrijft: ‘Als de verkiezingen niet eerlijker konden zijn geweest, […], dan hadden toch alle rechtszaken die daar onderzoek naar deden, doorgang kunnen vinden? Die rechtszaken hebben doorgang gevonden maar wat waarschijnlijk wordt bedoeld is dat die zaken niet inhoudelijk zijn beoordeeld door de rechter. Die rechtszaken werden telkens ‘dismissed’, afgewezen, dat is iets wezenlijk anders. De hamvraag is waarom die rechtszaken vrijwel alle werden afgewezen. Ik heb vorige week 2 februari al aangegeven dat ik, op statistische gronden, het vermoeden heb dat Trump die zaken expres wilde verliezen. Kan het zijn dat ook op juridisch vlak die zaken geen kans hadden? Dat Trump aan de rechter zaken vroeg waarin het recht helemaal niet voorziet? Of andere redenen? Ik lees er nergens iets behoorlijks over. Daarover wil ik graag lezen in Gezond Verstand: vertel me wat ik níet weet! Nu geeft Gezond Verstand de indruk maar de halve waarheid op te schrijven. Over halve waarheden, dit doet de New York Times op dit onderwerp: In de NYT lezen we: ‘By Thursday the 12th of November,… Lees verder »

Jeroen uit Alkmaar

DE HERKOMST VAN HET BEGRIP ‘COMPLOTDENKEN’
 
Countering Criticism of the Warren Report
CIA-document: Dispatch 1035-960
Datum: 1 april 1967
 
Het CIA-memo bevat gedetailleerde instructies voor de bespeling van de massamedia. De inzagerestrictie op dit document is pas in 1996 opgeheven. Het is op internet goed te vinden. Zie bijvoorbeeld:
 
https://history-matters.com/archive/jfk/cia/russholmes/pdf/104-10406-10110.pdf
 
Zie ook:
 
Conspiracy Theory in America
Lance deHaven-Smith (2013)
ISBN: 978-0292757691.
 
https://www.bol.com/nl/p/conspiracy-theory-in-america/9200000021742248/

Maria Broos

Griekse krant vermeld:

Handelsblatt: “Europa heeft nu een vaccinatiebewijs nodig”
Het stelt een vaccinatiecertificaat voor dat nuttig is in digitale procedures, in de vorm van bijv. een QR-code, die iedereen op zijn “slimme” mobiele telefoon zou kunnen hebben.
TOBIMA-team
14.02.2021,

Hans Martius

Op 27 januari 2021 heeft de Raad van Europa beslist dat vaccinaties niet verplicht is , weigeraars niet gediscrimineerd mogen worden, er geen vaccinatiepaspoort komt.

Assembly debate on 27 January 2021 (5th Sitting) (see Doc. 15212, report of the Committee on Social Affairs, Health and Sustainable Development, rapporteur: Ms Jennifer De Temmerman). Text adopted by the Assembly on 27 January 2021 (5th Sitting)

Onder punt , 7.3.1. 7.3.2. 7.5.2.

De Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa heeft op 27 januari een amendement aangenomen waarin expliciet wordt gesteld dat vaccins NIET mogen worden verplicht in de EU, weigeraars niet mogen worden gediscrimineerd, en een vaccinatiecertificaat niet mag worden gebruikt als paspoort .

Eindelijk eens goed nieuws, aangezien mensen en partijen die zich om wat voor reden dan ook verzetten tegen vaccinaties en een vaccinatiepaspoort nu hiermee een stevige EU-rechtsgrond voor in handen hebben.
Hiervoor hoeven ze niet eens een medische reden te hebben; enkel het niet willen laten vaccineren is voldoende.
Ergens te worden geweigerd voor het niet gevaccineerd zijn ……mag dus niet !!!!!
………..ongeacht wat in Den Haag gedreigd of besloten wordt……..

https://pace.coe.int/en/files/29004/html?fbclid=IwAR0BrjvJ3Sb32qn6TPLUzXZmSWfibxSJLL1mtooiYPIXHRItq9wKWyuKIZ8

10
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.