Scroll Top

Nummer 94 (27 juli 2024)

Nummer 94 (1200)
Nummer 94 (27 juli 2024)
Nummer 94 (1200)
In deze uitgave

Natuurlijk introduceert Karel van Wolferen nummer 94 met een analyse over de moordpoging op Presidentskandidaat Donald Trump. De EU blijft oorlogzuchtig en redacteur Franziska Zeller belicht waarom vrede tussen Oekraine en Rusland ongewenst is voor de NAVO. Hierbij zet de nieuwe EU-top extra anti-Russische projecten op.

Verder wordt er aandacht besteed aan de nieuwe cyberoperatiewet die het internetgebruik van burgers gaat bespioneren en wordt verdere rantsoenering doorgevoerd met de SDG ideologieen. Ook wordt gehoorzaamheid afgedwongen door zogenaamde concensus in de wetenschap zonder de toegepaste methode te bekritiseren.

Waar gaat het heen met de Vogelgriep als uitgekozen excuus voor de volgende pandemie? En ook de winststrategieën van de farmaseutische industrie wordt bloodgelegd.

Verder in nummer 94:

– Dick Schoof als halfbakken vaderfiguur
– Israëlische invloed op Amerika
– Uitleg over het ontstaan van (turbo)kanker
– Invloed Trump op Rusland & Oekraïne
– Tweedeling Katholieke Kerk door globalistische agenda

Artikelen in deze uitgave

Abonnees kunnen de uitgaven van Gezond Verstand hier downloaden in PDF formaat.

Clear Filters
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.