Scroll Top

Bevrijding van Bedrog 2024

93e91388 55d6 45b4 9c71 eae60e8e06fb
Bevrijding van Bedrog 2024
BvB logo

Hoe versterken we onze mentale, lichamelijke en financiële weerbaarheid in een wereld die steeds gevaarlijker wordt?

Het klaroengeschal van de oorlogspropaganda klinkt steeds luider, de oude media gaslighten ons dat het een lieve lust is en alles wat waardevol, vertrouwd, normaal, gezond en vanzelfsprekend was, wordt op z’n kop gezet, binnenstebuiten gekeerd en, waar mogelijk, afgebroken.

Gelukkig is er op 7 september a.s. weer het jaarlijkse congres Bevrijding van Bedrog in Antropia te Driebergen, waar u als vanouds (her)ontdekt dat u lang niet de enige bent die grote vraagtekens zet bij de collectieve waanzin. Waar u kunt leren van de vele interessante sprekers. Waar u uw inzichten en initiatieven kunt delen en waar u waardevolle contacten legt. Naast de boeiende sprekers, zijn er diverse interessante thematafel-discussies én is er tussendoor voldoende tijd voor wellicht het belangrijkste van de dag: Verbinden en delen zodat we kunnen vermenigvuldigen en groeien!

Sprekers zijn onder meer: Sander Compagner, Mark Gober (USA), George van Houts, Kees van der Pijl, Raisa Blommestein en zo’n 20 andere interressante sprekers. Zie voor verdere details en programma de website van Stichting 11 September.

Georganiseerd door de Vereniging Vrije Journalisten (VVJ),
Stichting 11 September en Gezond Verstand Media

Tickets

Founders van Gezond Verstand krijgen 12 euro korting op de entreeprijs. Een ticket kost €48,- (normaal €60,-).

Ben je nog geen founder?
Upgrade dan nu je abonnement
. Als Founder draag je extra bij aan de missie en steun je de onafhankelijke kritische journalistiek in Nederland, krijg je toegang tot netwerkbijeenkomsten, krijg je korting op merchandise en evenementen waarvan Gezond Verstand mede-organisator is.


Let op: je moet zijn ingelogd en founder zijn om de tickets hieronder zichtbaar te maken.
Ga naar https://11september.eu voor reguliere tickets.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.