Scroll Top

‘Omerta’: Schijtlaarzigheid elite en gebrek aan beschaving bij regeringen | Editie 86

Copy of Vierkante thumbnail (website) (78)
‘Omerta’: Schijtlaarzigheid  elite en gebrek aan beschaving bij regeringen | Editie 86

In de voordracht van nummer 86 bespreekt Karel van Wolferen de hoofdlijnen tussen de artikelen die de redactieleden hebben geschreven. Verder benadrukt Karel het versneld uitdijende BRICS-verbond, duidt hij de aanslag in Moskou en stipt hij de controversiële misvattingen van plastic aan.

In deze editie

We beginnen dit nummer met twee beschouwende artikelen die ingaan op twee tegenovergestelde aspecten van onze situatie na vier jaren machtsgreep. Het eerste, van Sander Boon, verhaalt hoe volgend op het verlies van moreel besef onder westerse elites toch een spoor van beschaving zichtbaar wordt. Dat is te zien bij werkelijk actief verzet van ouders tegen de sexualisering van kinderen via het schoolonderwijs, en in de toename van dissidente wetenschappers die de corruptie van vakgenoten en officiële instellingen aankaarten.

Het tweede artikel, van Pieter Stuurman, gaat over het systematisch kapotmaken van de westerse beschaving door zoveel mogelijk waarde aan de samenleving te onttrekken, waarbij hij het Covid-bedrog, de klimaatkrankzinnigheid, en tenslotte de proxy-oorlog van de VS tegen Rusland noemt die eindigt in het ‘zwarte gat van het Oekraïense slagveld’, waarin alles van waarde wordt opgezogen.

In voorgaande nummers van Gezond Verstand heeft u vaak kunnen lezen over het doelbewuste van dit alles dat samenhangt met de noodzaak om de maatschappij te ruïneren zodat er plaats komt voor wat is aangekondigd als de Grote Herstart van Agenda 2030, waarover u veel hebt kunnen lezen. Ons voorstellingsvermogen wordt hiermee uitgedaagd. Want hoe moeten we de beweegredenen van de talloze uitvoerders op alle niveaus van dat grote allesoverheersende complot van die nu vier jaar durende machtsgreep naar behoren sorteren? U leest er van alles over in het goed gevulde nummer 86!

Verder in deze editie o.m.:
– Immigratie als onderdeel van de internationale machtsgreep
– De uitdijende, niet-productieve overheidssector en hoe deze betaald wordt.
– Stakingen en onrust in ons belangrijkste buurland
– Ontwikkelingen wat betreft de Gaza-genocide
– Militaire technologie verantwoordelijk voor Covid en rampen

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.