Scroll Top

Nummer 77 (11 nov. 2023)

Nummer 77 min
Nummer 77 (11 nov. 2023, jaargang 4)
Nummer 77 min

In deze uitgave van Gezond Verstand staan we stil bij de fragiele staat van de Westerse wereld, die mogelijk op de rand van een ineenstorting staat – een moment van hoogspanning dat herinneringen oproept aan de crisisjaren rond 1962.

We beschrijven de zorgwekkende ontwikkeling van ‘euthanasie op onrendabelen’, waarbij ouderen aangespoord worden om “ten bate van het klimaat” hun leven te beëindigen. Daarnaast ontmaskeren we een ongebruikelijke coalitie tussen Paus FranciscusGeorge Soros en Klaus Schwab, die een pad effenen naar totalitarisme. 

Bovendien is er een geopolitieke analyse die zich richt op de Amerikaanse hegemonie en hoe deze wankelt onder de druk van onhoudbare financiële constructies. En, uiteraard bieden we een essentiële update over de ontwikkelingen in en rond Israël.

En verder:

• Het WHO OneHealth-programma en de implicaties van voedselaanpassing op wereldschaal.
• De tanende relevantie van het Nederlandse verkiezingssysteem in het licht van verloren soevereiniteit.
• De beroering binnen de Duitse politiek en de potentiële gevolgen voor de Europese eenheid.
• Een persoonlijke strijd tegen de afnemende integriteit van het Nederlandse rechtssysteem.
Covid was en is een militaire operatie, opgezet door DARPA.

Nummer 77 van Gezond Verstand valt vanaf woensdag 8 november bij de abonnees op de mat. Ook digitaal als pdf te lezen.

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Voordracht Karel van Wolferen

Er is bij deze uitgave geen voordracht door Karel van Wolferen.
In plaats daarvan kun je openingsartikel hier gratis lezen.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.