Scroll Top

Nummer 69 (8 juli 2023)

Nummer 69 500 min
Nummer 69 (8 juli 2023, jaargang 3)
Nummer 69 500 min

De redactie schrijft in nummer 69 van Gezond Verstand onder andere over de teloorgang van de mainstream media en de kelderende kijkcijfers. Er staat een beschouwend artikel in over het nieuwe technocratische ‘totalitaire normaal’ en wat we deze zomermaanden nog meer kunnen verwachten op dit gebied. Pieter Stuurman schrijft over de criminalisering van de waarheid zoals alleen hij dat kan. 

We gaan dieper in op de belangrijke adviserende rol die Harari heeft richting het WEF op het gebied van Artifical Intelligence. Hierbij vergelijkt schrijver Jeroen van den Berg AI met een pseudo-religie en het herschrijven van de bijbel. We bespreken het mogelijke begin van scheuren in de EU door de nieuwe dynamiek van Duitsland en Frankrijk onder aansturing van Amerika.

Peter Pilon bespreekt de recente documenten van ‘vaccin’-bijwerkingen door de EMA, en er is veel onderbelichte wereldnieuws: De VS en Soros hopen namelijk de premier van India, Narendra Modi, omver te werpen. Vanuit Amerika komt er steeds meer nieuws over de onverwachte opkomst van Robert F. Kennedy jr. als presidentskandidaat, en schrijft onze Duitsland redacteur over de oprukkende partij AFD.

Het nieuwste nummer van Gezond Verstand valt vanaf woensdag 5 juli bij de abonnees op de mat.

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Voordracht hoofdredacteur Karel van Wolferen
Karel van Wolferen is terug met zijn video’s. Deze keer niet een complete voorgelezen voordracht, maar een globaal overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen. Collega Anne Willemsen stelt de vragen en stipt zoveel mogelijk actualiteiten aan die door hoofdredacteur Karel van Wolferen worden geduid. De voordracht uit nummer 69 valt hier lezen.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.