Scroll Top

Nummer 68 (24 juni 2023)

Nummer 68 new min
Nummer 68 (24 juni 2023, jaargang 3)
Nummer 68 min

De cover onthult dat de redactie de aankondiging van de vogelgriep als nieuwe pandemie gaat analyseren. Een artikel over Marion Koopmans mag hierin natuurlijk niet ontbreken. 

We belichten de schadelijke effecten en duurzaamheidsverplichtingen van de recent doorgevoerde Pensioenwet. Sander Duindam belicht de ontkenningsfase van het Westerse verval en de sturende rol van de Rockefeller Foundation hierin.

De redactie schrijft hoe de VS de toezichthouders op biologische en chemische wapens heeft ondermijnd en schrijft ook over de NAVO die operaties uitvoert op het gebied van cognitieve oorlogsvoering.

De artikelen onder het kopje ‘de medische werkelijkheid’ gaan in op de geschiedenis van het coronavirus en het nieuws dat George Soros intervenieert in de Thaise relaties jegens China kan natuurlijk niet ontbreken in de onderbelichte wereld.

Het nieuwste nummer van Gezond Verstand valt op woensdag 21 juni bij de abonnees op de mat.

Voordracht hoofdredacteur Karel van Wolferen
Als gevolg van een ‘ban’ op Youtube, die we kregen naar aanleiding van de video Oversterfte door injecties? Blijvende groei sterfgevallen, is er bij uitgave 68 geen voordrachtvideo. In plaats van de gebruikelijke video kun je de voordracht deze keer hier lezen.

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.