Scroll Top

Bevrijding van Bedrog 2023

BvB logo
Bevrijding van Bedrog 2023
BvB logo

Vrede is géén oorlog,
Vrijheid
 is géén slavernij,
Kennis is kracht

Het is weer tijd voor uw jaarlijkse boostershot tegen de Nieuwspraak van de op volle toeren draaiende propagandamachine.

Met een aantal interessante sprekers onderzoeken wij op 9 september a.s. hoe wij een duurzame vrede kunnen bereiken door af te rekenen met zowel de zichtbare als onzichtbare wapens in de stille oorlog die tegen ons gaande is, tegen de burgers van Europa.

Tegelijkertijd verkennen wij de opties om een halt toe te roepen aan de ons miljarden kostende wapenleveranties aan Oekraïne, waar de oorlog inmiddels al meer dan driehonderdduizend slachtoffers heeft geëist. “Die oorlog” is de onze zeker niet, Mark Rutte!

Gezamenlijk prikken wij die dag de voorgeschreven werkelijkheid door die middels valse narratieven over o.a. CO2, stikstof, klimaatverandering, gender, “de” wetenschap, inflatie, oversterfte, Oekraïne, 9/11 en ga zo maar door, ons in voortdurende en onnodige angst proberen te houden, en/of ons te verdelen.

Kunnen wij ons nog keren tegen de ondoorzichtig tot stand gekomen nationale en supranationale wetgeving aangaande de WPG, het pensioenstelsel, de CBDC, Digital ID, etcetera, al dan niet uit de kokers van het WEF, of moeten we alles maar accepteren?

Leer van de sprekers, neem deel aan diverse thema-tafel discussies en wissel nieuwe ideeën en initiatieven uit met andere deelnemers. Kunnen wij een krachtige Neo Pacifistische Beweging laten ontstaan?

Sprekers zijn onder meer: Karel van Wolferen, Catherine Austin Fitts, George van Houts, Kees van der Pijl en Piers Robinson.
Zie voor verdere details en programma de website van Stichting 11 September.

Georganiseerd door de Vereniging Vrije Journalisten (VVJ),
Stichting 11 September en Gezond Verstand Media

Tickets

€55,- (voor studenten en VVJ leden € 30,-)
Muntjes voor koffie, thee, lunch, enz. kunnen ter plaatse worden gekocht.

Gezond Verstand Founders krijgen €10,- korting op de toegangskaarten.

Ben je nog geen founder? Upgrade dan nu je abonnement.
Als Founder draag extra je bij aan de missie en steun je de onafhankelijke kritische journalistiek in Nederland, krijg je toegang tot netwerkbijeenkomsten, krijg je korting op merchandise en evenementen waarvan Gezond Verstand mede-organisator is.

Let op: je moet zijn ingelogd en founder zijn om de kortingen hieronder zichtbaar te maken.

Helaas, Bevrijding van Bedrog is uitverkocht

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.