Scroll Top

Nummer 65 (13 mei 2023)

Nummer 65 new min
Nummer 65 (13 mei 2023, jaargang 3)
Nummer 65 new min

Maak kennis met de nieuwste editie van Gezond Verstand Magazine, nummer 65!
In deze editie nemen we je mee in actuele thema’s en ontwikkelingen die je niet in de mainstream media zult tegenkomen. We beginnen met een spraakmakend artikel over hoe klimaatpaus Frans Timmermans de armoede in Europa stimuleert. Daarnaast schetst Paul Haarman de opvallende gelijkenissen tussen de ondergang van het Romeinse Rijk toen en het verval van het Westen nu.

Ook besteden we aandacht aan de Wet Publieke Gezondheid (WPG) waarbij het parlement moet gaan bepalen of de tijdelijke COVID-noodwetten omgezet zullen worden in een permanente dictatuur. Daarnaast omschrijven we de ‘One Health’ ideologie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en hoe deze organisatie een wereldregering beoogt.

Lees verder over de mislukkingen in de Agenda 2030 plannen en hoe de Central Bank Digital Currency (CBDC) plannen stuklopen op de geopolitieke realiteit, volgens Sander Boon. Je treft bovendien het derde en tevens laatste deel van de veel gelezen serie ‘het eigen huis in tijden van transities’ aan. Benieuwd naar meer? Ontdek deze en andere interessante onderwerpen in Gezond Verstand Magazine nummer 65.

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.