Scroll Top

Nummer 64 (29 april 2023)

Nummer 64 new min
Nummer 64 (29 april 2023, jaargang 3)
Nummer 64 new min
Ontdek alles over de dystopische agenda 2030 en de plannen voor als je nog met de auto of het vliegtuig op vakantie wilt gaan. Lees de beschouwing van Pieter Stuurman over waarom we in deze maatschappij blijkbaar niet meer van mening mogen verschillen. En ontdek ook de theorie van voormalig Pfizer-vicepresident Mike Yeaden over de Corona-uitbraak als biowapen.

Dat is nog niet alles. In dit nummer hebben we ook het tweede artikel van het drieluik ‘het eigen huis in tijden van transities’, over de opgelegde energietransitie bij huiseigenaren. We bespreken de bedrieglijke berichtgevingsfouten van het IMF ten aanzien van China. En tot slot hebben we het over de mogelijke implicaties van de presidentskandidaatstelling van Robert Kennedy Jr. voor de democratische partij.

De-dollariserings vloedgolf
Warmtepompdwang voor huiseigenaren
R.F. Kennedy jr. wil einde CIA
Lijdzaam de anti-mens fuik in
Laatste wereldnieuws

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Voordracht hoofdredacteur Karel van Wolferen
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.