Scroll Top

Nummer 64 (29 april 2023)

Nummer 64 (29 april 2023, jaargang 3)
Ontdek alles over de dystopische agenda 2030 en de plannen voor als je nog met de auto of het vliegtuig op vakantie wilt gaan. Lees de beschouwing van Pieter Stuurman over waarom we in deze maatschappij blijkbaar niet meer van mening mogen verschillen. En ontdek ook de theorie van voormalig Pfizer-vicepresident Mike Yeaden over de Corona-uitbraak als biowapen.

Dat is nog niet alles. In dit nummer hebben we ook het tweede artikel van het drieluik ‘het eigen huis in tijden van transities’, over de opgelegde energietransitie bij huiseigenaren. We bespreken de bedrieglijke berichtgevingsfouten van het IMF ten aanzien van China. En tot slot hebben we het over de mogelijke implicaties van de presidentskandidaatstelling van Robert Kennedy Jr. voor de democratische partij.

De-dollariserings vloedgolf
Warmtepompdwang voor huiseigenaren
R.F. Kennedy jr. wil einde CIA
Lijdzaam de anti-mens fuik in
Laatste wereldnieuws

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Voordracht hoofdredacteur Karel van Wolferen
Bronnen
Reacties en dialoog (alleen voor abonnees)

Alleen abonnees kunnen hier reacties plaatsen.
Op het ledenforum vind je een totaaloverzicht van alle reacties en discussies op deze website.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wim Van de Vegte

Wanneer je even buiten Nederland bent ervaar je onmiddellijk dat we hier helemaal in de war gebracht zijn. Ik probeer nog wel eens uit te leggen wat het verschil tussen ‘Holland’ en ‘Nederland’ is. Maar dat beklijft niet en wie ben ik? Overwegend is er nog steeds die bewondering. Als je het in een taxi over Oranje hebt en het koningshuis gaat het gesprek onmiddellijk naar Johan Cruyff en Marco van Basten …………. Men weet niet hoe bang we worden gemaakt met gierende sirenes waardoor veel, veelal oudere mensen, nog dichter tegen de televisie aankruipen. Vervolgens worden verlamd onder het constante nieuws hoe gevaarlijk en slecht het allemaal is. Holland voert weer de boventoon. Het gaat economisch goed voor 51%. De rest moet steeds meer doen met minder. We hebben wel een Rutte die in een roes alle bezwaren weet dood te zwijgen. Nee, die angst is terecht, maar dat de reële angst voor deze man. Zo weet hij heel goed de aandacht te brengen naar bijvoorbeeld respect. Natuurlijk neemt de Koninklijke ! Voetbalbond deze onzin over. Neem even gisteravond. Een kind gooit een bekertje op de grasmat. De wedstrijd wordt 10 minuten gestaakt. De omroeper laat zich lenen voor… Lees verder »

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.