Scroll Top

Van striptekeningen in het AD naar cartoons voor Gezond Verstand – een gesprek met Eric Heuvel

Thumb interviews vierkant
Van striptekeningen in het AD naar cartoons voor Gezond Verstand – een gesprek met Eric Heuvel
Eric Heuvel en Karel van Wolferen
Deze keer een luchtig en openhartig gesprek tussen hoofdredacteur Karel van Wolferen en cartoonist Eric Heuvel. De heren praten over de rol van cartoons in Gezond Verstand, het cartoonistenteam en hoe het er bij Gezond Verstand achter de schermen aan toe gaat.

ERIC HEUVEL
Eric Heuvel is een bekende striptekenaar en heeft meer dan 50 stripalbums uitgegeven. Zijn strips werden jarenlang gepubliceerd in het Algemeen Dagblad. Nu sieren zijn cartoons elke cover van Gezond Verstand. Hoe is zijn pad verlopen, hoe kijkt hij naar de wereld en hoe kijkt de stripwereld naar hem?

CARTOONS
Hét Gezond Verstand cartoonboek Je vindt het werk van Eric Heuvel (en de andere cartoonisten) terug in het Gezond Verstand cartoonboek. Het cartoonboek, met meer dan 260 pagina’s aan gedocumenteerd werk, is een eenmalige uitgave en bevat de verhalen en cartoons van alle cartoonisten die meewerken aan Gezond Verstand.

De prijs is € 39,50 voor abonnees en € 42,50 voor niet-abonnees.

Doe mee met Gezond Verstand!

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand.
Je ontvangt de Gezond Verstand krant dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand op proef voor slechts 24,-!
Ontvang drie maanden lang (6x) Gezond Verstand thuis
Papier én digitaal (download + online lezen)
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven (ook de voorgaande)

Verbind met gelijkgestemden en praat mee op het ledenforum

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.