Scroll Top

Achter de schermen: Chris

Chris min
Achter de schermen
Maak kennis met Chris
Hallo, ik ben Chris, 50 jaar, sinds vier jaar wonend in België met gezin en kinderen. Ik ben webdesigner en software ontwikkelaar van beroep (eifel-itdesign.nl) en ben bij Gezond Verstand verantwoordelijk voor de website en ICT.

Eind 2019, toen de eerste berichten over een nieuw virus (corona) in de media verschenen, was ik behoorlijk in shock. De beelden uit China, waar mensen bij bosjes dood neervielen op straat. De horrorverhalen van ziekenhuizen vol mensen die op hun buik liggend lagen te happen naar adem.

De constante stroom van angstverhalen.
Het hakte er behoorlijk in.

Chris min
Wakker worden

Via kanalen als Infowars, Zerohedge en Natural News, die ik al jaren volg, ving ik geluiden op die me steeds verder deden twijfelen aan wat ons door de overheid en mainstream media werd voorgespiegeld over dit nieuwe virus.

We gingen van ‘flatten the curve’ naar lockdowns, (idiote) beperkingen, mondmaskers, thuiswerken en zelfs een avondklok. Demonstraties tegen het overheidsbeleid, in eerste aanleg kleinschalig, groeiden uit en werden tot mijn stomme verbazing – ja ook in Nederland – keihard neergeslagen. Letterlijk. Romeo’s (ik wist toen nog niet dat ze bestonden) ramden met schijnbare passie in op weerloze demonstranten.

‘Ach, het zijn maar wappies!’ hoorde je in praatprogramma’s.
Wederom in shock.

Het waren wilde tijden en stap voor stap werd het me duidelijk dat we naar een theaterstuk zaten te kijken. Een theater waar het niet om de gezondheid of een virus ging, maar de aanzet naar een definitieve en wereldwijde machtsgreep. Nu had ik ver voor 2019 op alternatieve websites al regelmatig verhalen gelezen over een aanstaande machtsgreep door de elite, een medische/klimaatdictatuur die over ons zou worden uitgerold. “Toen” vond ik dat spannende verhalen en dacht, ach het zal allemaal wel loslopen. Nu zag ik het voor mijn ogen gebeuren.

En toch, door de onvoorstelbaarheid van een complot – zo groot dat het de hele wereld in zijn greep had – heeft het nog wel even geduurd voordat ik dit als waarheid kon aannemen.
Wat een rollercoaster!

Foto’s: Frankrijk, Duitsland, Nederland, Australië. In de hele Westerse wereld hetzelfde beeld van demonstraties, vaak gevolgd door gewelddadig politie-optreden.

Een nieuwe krant

Ik ben al wat jaren betrokken bij de Stichting 11 September. En zo kwam het dat ik in de zomer van 2020 een telefoontje kreeg. ‘Of ik een website wilde maken voor een nieuwe krant’. De Gezond Verstand krant.

Natuurlijk! Wat een prachtige kans om met mijn werk als webdesigner bij te kunnen dragen aan ‘het verzet’ en tegenwicht te bieden aan de leugens van – en berichtgeving door overheid en MSM.

Op 29 september 2020 was het zover. De eerste editie van Gezond Verstand werd met 1 miljoen exemplaren door heel Nederland huis-aan-huis verspreid. Dat leverde heel wat rumoer op, maar nog veel meer positieve, hartverwarmende reacties en steunbetuigingen.

We moesten bij ICT alle zeilen bijzetten, want het aantal aanmeldingen van nieuwe abonnees was zo groot dat er spreekwoordelijk rook uit de server opsteeg. Eind 2020, drie maanden na de eerste editie, gingen we de 10.000 abonnees voorbij. Wat een prachtige start!

Het commentaar uit de MSM op Gezond Verstand was nadrukkelijk negatief. Aan alle kanten werd geprobeerd om het blad, haar oprichters en schrijvers onderuit te halen.
Zelfs in de Tweede Kamer kwam Gezond Verstand ter sprake. Kasja Ollongren gaf het ongevraagde advies aan boekhandels die het blad toch in de schappen hadden: “Leg het dan naast de Fabeltjeskrant”.

In de twee jaar dat Gezond Verstand nu bestaat heb ik veel ‘complottheorieen’ waarover we schrijven bewezen (waarheid) zien worden. Maar de massapsychose is groot en de materie is complex.
Er is nog heel wat werk te verzetten!

Werken bij Gezond Verstand

Het werken voor Gezond Verstand is een geweldig leuke ervaring en geeft houvast in een bijzonder verwarrende tijd. Fijn om te connecten en werken met mensen die het lef hebben om op te staan en hun ruimte in te nemen. Vanuit het hart. En ook al is het tegen de stroom in.

Vrijwilligers en collega’s die dagelijks bij Gezond Verstand betrokken zijn, ik beleef ze stuk voor stuk als oprechte strijders. Wederzijds respect voor elkaars bijdrage, gehoord en gezien worden in de zorgen die we delen.
Dat is een prachtig gevoel. Dan vorm je als vanzelf een (h)echt team.

Nieuwe website

De website van Gezond Verstand is per 1 oktober vernieuwd. Naar aanleiding van een enquete onder onze lezers hebben we de mogelijkheid toegevoegd om de krant in PDF-vorm aan te schaffen en (voor abonnees) om de krant te downloaden. Je kunt de krant nu dus meenemen op je mobiel om deze te lezen waar en wanneer het jou uitkomt.

Het digitale lidmaatschap, voorheen enkel beschikbaar buiten Nederland, is nu voor iedereen toegankelijk. Voor 60,- kun je een jaar lang digitaal genieten van Gezond Verstand.

Verder is de opmaak flink onder handen genomen. De gratis artikelen hebben een prominentere plek gekregen. We nodigen iedereen uit om de gratis artikelen zoveel mogelijk te delen, zodat meer mensen kennis kunnen maken met Gezond Verstand. De webshop en het bestelproces zijn vereenvoudigd.
Wil je de krant bij je lokale kiosk halen? Download dan de winkellijst met een overzicht van alle (ruim 800) winkels waar Gezond Verstand te koop is.

De tijd die voor ons ligt zal niet makkelijk zijn

We leven vandaag in een wereld waar de waarheid tot leugen is gemaakt – en de leugen als waarheid wordt verkocht. We leven in een wereld met talloze fictieve en reële crises en bedreigingen.
Inflatie, honger, kou, ziekte, armoede, stress en chaos. Veel van de ellende die ons ogenschijnlijk nog staat te wachten is al in de tijdlijn ingebakken en is niet of nauwelijks nog te voorkomen.

De vraag is niet langer of het zal gebeuren, maar hoe erg het zal zijn.
Geen gezellig toekomstbeeld.

Toch ervaar ik juist in deze tijd steeds meer vrijheid binnen in mezelf. Want, ontwaken betekent ook en vooral illusies loslaten. Het systeem waarin we zijn opgegroeid loslaten. En ook al gaat dat gepaard met het moeten aannemen van een ongemakkelijke waarheid, het is tegelijk bevrijdend. Het maakt ruimte voor het nieuwe. Het bracht mij in ieder geval van ‘lijdzaam onderworpen aan…‘ naar ‘wat kan ik doen’.

We kunnen allemaal iets doen

Het stimuleren van de bewustwording van de door de MSM gehypnotiseerde massa, is naar mijn mening een van de weinige opties die we hebben om tegenwicht te bieden aan de destructieve krachten die aan het werk zijn. We doen dat met Gezond Verstand door iedere twee weken diep op de materie in te gaan, door te onderzoeken en te verklaren.

Iedereen kan iets betekenen. Ga in je eigen omgeving het gesprek aan over de actualiteiten, stel vragen en deel je ontdekkingen en inzichten.

In de Covid-periode was dat nog heel lastig en lagen de zaken erg gevoelig. Maar nu, met alle nieuwe crises, de oorlog, torenhoge inflatie en onbetaalbare energierekeningen lijken steeds meer mensen door te krijgen dat er iets niet klopt.

Op onze nieuwe website, die op 1 oktober live is gegaan, hebben de gratis artikelen van Gezond Verstand een prominentere plek gekregen. Binnenkort komen daar ook nog de cartoons bij.
Deel de cartoons op social media, stuur de gratis artikelen rond binnen je eigen cirkel.
Of word ambassadeur van Gezond Verstand.

Help mee om mensen te informeren en de leugens te ontmaskeren!
Dat is mijn oproep aan iedereen die het wil horen.

Heb je een vraag over de website, of heb je een goed idee?
Laat je horen. Ik ben bereikbaar via email ict@gezondverstand.eu.

Zie ook https://eifel-itdesign.nl.

Hartelijke groet,

Chris

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.