Nummer 37 (23 maart 2022)

Nummer 37, 23 maart 2022
In deze uitgave onder meer

Poetins uitdaging aan

het adres van Schwab en co

De zelfmutilatie van het Westen

Het begin van een multipolair

financieel systeem?

Het links-rechts-links van links

Poetins opstand tegen de globalisten

Naar een technocratisch paradijs via

wereldwijde onderwijsvakbonden

Nederland als gidsland bij het

begin van de CO2 gekte

Ons leven gaat onherkenbaar veranderen

De grens van grensoverschrijdend

Pfizer’s massamoord met

voorbedachten rade

Gezond Verstand verschijnt iedere twee weken op papier en is 10 dagen later online te lezen voor abonnees.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.

Bronvermeldingen

De bronnen en voetnoten per artikel.

[ssba-buttons]

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Chris Visser Sr.

De waarheid is verschrikkelijk. 
Amerika wil via falsvlag (Ukraine HM17?) en met de Corona leugen van Bill Gates en Klaus Schwab de wereld beheersen en Putin verdedigd zijn Rusland en daarbij ook Europa. 
Maar wie begrijpt dat?

Boycotten is hoogmoedswaanzin zelfmoord.
Eerlijk handeldrijven op een natuurlijke manier, overleeft alle oneerlijkheid en kan naar wereldvrede leiden!!
Knuffel, Opa Chris

Ik herken een man die leeft in zijn volle element, als een vis in het water.
Karel bedankt voor je tomeloze inzet!

Chris Visser Sr.

Boycotten is per definitie zelfvernietiging! Vraag, mag je alles verzinnen en doen voor jezelf? Mijn inzicht hierover. Ja, je mag alles verzinnen voor jezelf als het maar niet tegen anderen is gericht, want dan richt zich datgene wat je tegen anderen verzint, zich tegen jezelf in.  Die ander reageert dan ook zonder dat je daar controle over hebt en meestal met angst zonder begrip voor jou.  Putin reageert nog niet met boycotten. (Hij denkt daar wel over na?) Hij begrijpt en beheerst denk ik de situatie momenteel. (Eerlijk handeldrijven is de basis voor vrede met elkaar.) Als hij gaat boycotten stort Europa in de armoede en hij zichzelf ook.  En zelfs Amerika zal hier zwaar onder gaan lijden. (Er broeit daar een burgeroorlog.) Boycotten is zelfvernietiging.  Dat begrijpt Europa en Amerika nog niet. (Gelukkig Putin nog wel.) De Europese en Amerikaanse politieke leiders regeren op basis van ANGST. (Dat doet Putin tot nog toe niet.) Zolang Putin nog niet gaat boycotten beheerst hij zijn eigen situatie. Europa en Amerika zijn bang voor de toekomst en denken met dwingen de toekomst te kunnen beheersen. (Bill Gates en Klaus Schwab spelen hier een afschuwelijke rol in.) De toekomst beheersen is onmogelijk.  De toekomst ontstaat uit het moment… Lees verder »

Chris Visser Sr.

30 maart 2022 De meeste van u zullen dit niet zien, maar.., Putin dwingt Amerika en Europa tot wereldvrede op basis van eerlijkheid en betrouwbaarheid om met elkaar handel te drijven. Dit heeft hij de laatste 20 jaar ook voor elkaar gekregen binnen ook mede door Amerika volledig corrupte Rusland. Onderzoek en bekijk deze video?    Putin is het jarenlang met leugens corrupte beleid van Amerika zat en hij kan geen andere kant meer op dan wat hij nu eist. Veiligheid voor zijn land Rusland. Zijn doel is alle boycotten stoppen.  Met het eisen dat er in het aan goud gekoppelde roebels betaald moet gaan worden, kan de Amerikaanse dollar en de euro geen andere kant meer op dan op basis van eerlijkheid en vredelievendheid met elkaar om te gaan om samen een gloednieuwe toekomst te gaan bouwen.  Wat Rusland zojuist gedaan heeft, is het financiële equivalent van het tot ontploffing brengen van een kernbom. De laatste man op deze planeet die probeerde een munt met goud te ondersteunen, was Muammar Quadaffi van Libië. De NAVO trok Libië binnen, bombardeerde het plat, totdat het volk van Libië Quadaffi op straat greep, hem bloederig mishandelde, en een kogel door zijn hoofd… Lees verder »

arjan Muyen

Erratum : Side effects of special interest

Ik las in het artikel Pfizer’s massamoord van Evelien Nijeboer een veelgemaakte fout, namelijk dat de lijst van 9 pagina’s GECONSTATEERDE bijwerkingen zijn. Dit is niet juist, zie het woord ‘special interest’. Het gaat hier om een lijst van MOGELIJKE bijwerkingen, bedoeld voor artsen/onderzoekers om naar uit te kijken. Zie deze uitleg van John Campbell:

Het is dus niet zo dat deze 9 pagina’s bijwerkingen daadwerkelijk geconstateerd zijn.

Lareb:
De lange lijst is hiermee niet minder nuttig. Hiermee kan namelijk het Lareb-wegveegargument (bijwerking NA injectie is niet perse DOOR de injectie) aangevallen worden. Want als een aandoening na de injectie (direkt of indirect) gerelateerd kan worden aan deze lijst, dan geldt het nr 1 Lareb-wegveegargument dus niet meer. Dan is de oorzaak zeer waarschijnlijk de injectie.

Dit gegeven handen en voeten geven en becijferen kan een compleet ander beeld schetsen niet meer met de standaard wegveegargument te weerleggen is. Dit is een concreet project wat haalbaar lijkt, en wat de druk verder op kan voeren.

Welke arts/wetenschapper durft? Ik stuur dit aan meerdere medische contacten.

Als hier daadwerkelijk iets inzit, en mensen willen dit oppakken, dan kan ik verbinden.

Arjan

Jan Vaartjes

Voorpagina: Alexander Nevsky? Er staat nu Apensandr Nevsny. Moet zijn Александр Невский. Kleinigheid maar de kenner toch een beetje storend.

Harald

Beste medeleden, Het stuk “Hoger opgeleiden verliezen hun gezonde verstand” van Ivo van den Hurk zou ikzelf geschreven kunnen hebben. Wat ontzettend herkenbaar. Ook ik heb diverse hoog opgeleide vrienden die in mijn ogen volledig in de overheidspropaganda meegaan. Als ik een confronterende vraag stel hebben ze met z’n allen altijd wel een argument om dit weg te redeneren. Ik sta redelijk alleen op dit gebied in deze vriendenclub en heb dan ook moeite op te boksen met argumenten tegen hen allen. Op andere gebieden kunnen we het erg goed vinden met elkaar, we kennen elkaar ook al meer dan 30 jaar. Het eerste moment dat ik dit besefte was toen de eerste in de vrienden-app vol trots liet zien dat hij het al voor elkaar had om z’n eerste vaccinatie te hebben gekregen, waarop de anderen zeiden: O, dat wil ik ook hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Toen dacht ik: mijn hemel wat gebeurt er met mijn vrienden? Ze zijn ook allemaal tot de max gevaxed, boosters en al. Ik maak me hier echt wel zorgen over. Gelukkig heb ik parallel hieraan nog een andere vriendenclub die wel zelf nadenken en beschikken over common sense. Ook mijn… Lees verder »

Jan Vaartjes

Heel herkenbaar wat vrienden betreft. Gelukkig zijn mijn vrouw en kinderen dezelfde mening toegedaan als ik.

Ook ik heb hier lang over nagedacht. Opleidingsniveau doet er niet toe. Bedenk wel dat er ook veel slimme mensen zijn zonder hoge opleiding. Sleutel is volgens mij hoe eerlijk je tegenover jezelf staat. Heel veel mensen willen conformeren aan de grootste groep en daaraan (schijn)zekerheid ontlenen. Groepsbraafheid, zoals Theo Hiddema al eens opperde.

Ik ben erg teleurgesteld geraakt door de lafheid van mijn medeburgers. Zo ook nu weer met het applaus voor de arrestatie van Willem Engel.

Mieke Louws

In het artikel ´Pfizer´s massamoord met voorbedachten rade´ van Evelien Nijeboer, staat in de 2e zin, dat op ‘1 maart jl. werd vrijgegeven, dat Pfizer en de FDA op 28 januari 2021 al wisten dat de mRNA injecties vele doden en levenslange handicaps konden veroorzaken.’

In welke bron kun je dit terug lezen ?

moderator

Beste Mieke,
we hebben broninformatie toegevoegd.
MvG,
Moderator

Laatst bewerkt op 11 maanden geleden door moderator
Mieke Louws

Dank je wel. Ik kon alleen niet zo goed de broninformatie vinden waar op ‘1 maart jl. werd vrijgegeven, dat Pfizer en de FDA op 28 januari 2021 al wisten dat de mRNA injecties vele doden en levenslange handicaps konden veroorzaken.’ Dit omdat bij de link ‘https://phmpt.org/pfizers-documents/‘ onder het kopje ‘Het Pfizer rapport’ meerdere documenten staan, die op 1 maart zijn vrijgegeven. Ik kon even niet goed het betreffende document vinden……

Mieke Louws

Dank je wel voor je uitgebreide toelichting !

11
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.