Scroll Top

Hoofdredacteur Karel van Wolferen praat u bij over de oorlog in Oekraïne (deel 2)

Hoofdredacteur Karel van Wolferen praat u bij over de oorlog in Oekraïne (deel 2)
Hoofdredacteur Karel van Wolferen praat u bij over de oorlog in Oekraïne (deel 2)

In de week dat Gezond Verstand niet op de deurmat valt, en de nood hoog is om u informatie te verschaffen omtrent de situatie in Oekraïne, proberen wij u binnen een half uur bij te praten over de huidige geopolitieke problemen. Naast de nodige achtergrondinformatie en historisch besef, legt Karel van Wolferen uit waarom precies NU de spanning uitbarst, welke tactieken Poetin hanteert en wat de rol is van Amerika en de NAVO.

[ssba-buttons]

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Thierry Michels

Waar haalt Karel zijn informatie uit? Die twee bronnen niet goed verstaan.

Barry Mildner
Barry Mildner
Ans Voorthuijsen-Sminia

moonofalabama.org en thevineyarofthesaker: thesaker.is

Dienand Christe
H. Kroon

En Elze van Hamelen’s Samizat is natuurlijk ook een rijke bron ontmaskerende feiten.

Pim

Deze staan in mijn bookmarks.

https://www.moonofalabama.org/
https://southfront.org/category/southfront-tv/
https://thesaker.is/

Ik hoorde Karel wel The Vineyard of the Saker noemen.

Peter Vormer

Ik heb 2 vragen die eigenlijk de figuur van Poetin betreffen:1. De vrije meningsuiting in Rusland lijkt, volgens de berichten, volkomen aan banden gelegd (“politiestaat”). Is dat te rijmen met het bevrijdend (van de nazi-elementen) optreden van Poetin in Oekraïne? 2. De media laten ons beelden zien van kapotgeschoten wooncomplexen van burgers. Wie doet dat en behoort dat ook bij het bevrijdende optreden van Poetin?
Peter Vormer

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.