Scroll Top

Dankjewel-zomeractie

blauw4 min scaled
Hartelijk dank voor je interesse!

We hebben de downloadlink naar je gemaild.
Kun je het bericht niet vinden? Misschien is deze in de ‘spam’ map terecht gekomen.
Je kunt de gratis editie ook online lezen.

Alvast heel veel leesplezier!

Doe mee en sluit je aan bij Gezond Verstand

Bevalt Gezond Verstand?
Doe dan mee en word deelnemer of founder.

Als deelnemer ontvang je Gezond Verstand iedere 2 weken thuis, je krijgt online toegang tot alle edities (incl. alle voorgaande nummers) en je kunt meepraten  op het Gezond Verstand forum. Voor founders worden er aanvullende netwerkbijeenkomsten georganiseerd.

Heb je het bericht met download-link écht niet ontvangen?
Stuur dan een bericht naar ict@gezondverstand.eu zodat we de PDF handmatig naar je kunnen opsturen.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.