Nummer 32 (12 januari 2022)

Nummer 32, 12 januari 2022
In deze uitgave onder meer

Valt er nog iets te redden?

Historisch keerpunt

De oorsprong van het

covid misdaadsyndicaat

Vaticaan scheurt doormidden

Vergelijking coronabeleid en

Tweede Wereldoorlog noodzakelijk

De Nederlandse kwakzalver

die het ’t verst heeft geschopt

De Omicron-hype en de paniekdemie

Het Omicron verdienmodel

Russische roulette met injecties:

schadelijkheid op alfabetische volgorde

Wil de Fed financiële markten laten

instorten ten bate van hun Grote Reset?

Gezond Verstand verschijnt iedere twee weken op papier en is 10 dagen later online te lezen voor deelnemers.
Ben je nog geen deelnemer? Meld je dan hier aan.

Bronvermeldingen

De bronnen en voetnoten per artikel.

De Omicron-hype en de paniekdemie

Peter Borger (MSc, PhD)  is moleculair bioloog, freelance wetenschapsjournalist, en auteur van Terug naar de Oorsprong. PB publiceerde meer dan 70 wetenschappelijke papers in peer reviewed journals. In zijn boek Terug naar de Oorsprong (https://deblauwetijger.com/product/peter-borger-terug-naar-de-oorsprong/) wordt uitvoeriger beschreven hoe de in dit artikel beschreven processen verlopen. Referenties voor alle bovenstaande beweringen vind u op Twitter:  @BorgerPieter

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

R.R.H. Ritzen

Weer geweldige uitgave😀

Paul Schuurmans

Leren van de geschiedenis voor mensen die het gevaar nog niet zien Toen ik een stukje las over Churchill in de jaren ’30, leek me dit relevant door zijn schijnbare weerspiegeling in het heden. ” …de lankmoedige houding tegenover de nazi’s verbijsterde hem. In de krachtigste bewoordingen waarschuwde hij het land voor de dreiging die Hitler belichaamde. De Fuerer was zijn arsenaal tanks en vliegtuigen aan het aanvullen, ondanks de beperkingen die Duitsland aan het einde van de eerste wereldoorlog waren opgelegd. Churchill was zich scherp bewust van de omvang van de duitse militaire bestedingen, terwijl anderen de ogen daarvoor sloten. En hij ging tekeer tegen Chamberlains slappe aanvaarding van de duitse herbewapening. Hij waarschuwde : ‘Ik heb dit roemruchte eiland onstuitbaar en futloos zien afglijden naar de duistere diepte’. Churchill’s openbare waarschuwingen werden beloond met apathie en werden vaak belachelijk gemaakt. Slechts een kleine groep politici steunde hem, terwijl de meesten zich vastklampten aan het geloof dat de eerste wereldoorlog ‘de oorlog’ was geweest ‘die een eind had gemaakt aan alle oorlogen’ ” (Uit het boek van Nigel Blundell, 2016, Winston Churchill) Het geloof waaraan de meeste mensen zich nu vastklampen en die ze het gevoel geeft dat we… Lees verder »

Nico Noort

Genetische entropie houdt in het verouderen van virussen. Volgende mutaties worden minder schadelijk. Een biologische wet.
Dit impliceert naar mijn mening dat er überhaupt geen schadelijke virussen meer kunnen bestaan, na zovele jaren van opeenvolging in
de evolutionaire geschiedenis.

Mijn vraag aan dr. Peter Borger is als volgt:

  • klaarblijkelijk is er af en toe toch sprake van een (zeer) schadelijk virus;
  • hoe kan dat, zwemt die dan eigenzinnig tegen de betreffende biologische wet in?
  • ontstaat die door een toevallige samenloop van omstandigheden (in de natuur kun je alles verwachten)?
  • of ontstaat die op kunstmatige wijze, door ingrijpen van de mens, bijvoorbeeld door ‘gain of function’ praktijken?
Hans Jansen

Helaas worden we niet veel wijzer met de nieuwe Pinokkio’s in het huidige kabinet dus zullen we zelf iets moeten ondernemen. Veelvoudig is al gesproken over gezamenlijk ongehoorzaam zijn wat momenteel het beste effect zal verkrijgen. Wat hier op volgt is negeren echter negeren is nog niet weggelegd voor de meesten omdat de angsten nog de boventoon voeren. Besmettingen hier en besmettingen daar, en dat alles als resultaat uit een voor dit doeleind waardeloze PCR testmethode. Besmettingen ten top maar is dan ook iedereen ziek. Als je verkoudheidverschijnselen hebt moet je je laten testen. Tenminste dat is de regel. Velen balen als een stekker want weten dat het slechts om een verkoudheidje gaat of iets soortgelijks. Nee, je kan er niet onder uit, de werkgever stuurt je naar de teststraat en als deze teststraat wil dat je positief getest wordt dan gebeurd dat ook. Zo maak je cijfertjes. Wie controleert echter of de werknemer daadwerkelijk naar de teststraat gaat en wie controleert de uitslag. Tot op heden niemand en mocht het zijn dat iemand naderhand toch besmet blijkt dan kan dat ook opgelopen zijn na het testen dus als iemand zegt tegen zijn werkgever dat hij of zij naar de… Lees verder »

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.