Scroll Top

Voordracht nummer 31: “De opstapeling van buitensporigheid”

Voordracht nummer 31: "De opstapeling van buitensporigheid"
Voordracht Karel van Wolferen: “De opstapeling van buitensporigheid”
Let op: indien de video niet beschikbaar is op Youtube, dan is er een backuplink te vinden op Rumble.
Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.

Reacties (1)

Dank U Wel.

Ik kijk wel eens naar video’s, op YouTube, van mensen die bijvoorbeeld tweedehands meubels opknappen. Soms bedankt men een kijker, die hen een item, die op hun Amazon Wish List vermeld staat, heeft toegestuurd. De videomaker bedankt de betreffende kijker hartelijk en de video gaat verder. Het was even een tussendoortje, dat het vermelden waard was.

Alle alarmbellen zouden bij alle kijkers moeten af gaan – even los vh feit dat het al erg genoeg is dat we met z’n allen op YT, het videoplatform van Google zitten – zodra de woorden ‘Amazon Wish List’ genoemd worden.

Zoals Karel zegt hebben we te maken met mònsters, machtsbeluste monsters, die naast elkaar en samen nu op mondiale schaal naar de macht grijpen en Amazon is er een van !! De misdaden van dit grootbedrijf zijn ook gewoon op het net te vinden. Eén voorbeeld is dat Amazon een deel van haar cloud aan de CIA heeft verhuurd. Kees van der Pijl schrijft daarover in zijn boek Pandemie van de Angst.

Soms neem ik de moeite om onder zo’n video van zo’n ‘Amazon wish list ‘ -aanbidder een kritische comment te schrijven, maar meestal wordt daar niet op gereageerd of slechts op een negatieve manier door iemand anders in het draadje.

Het is toch wel rete-handig, niet waar ? dat niet Amazon zelf in verweer moet gaan, maar dat haar gebruikers het vuile werk voor haar opknappen. Amazongebruikers, die kritiek negeren of van zich af gaan bijten. Met name omdat men zich persòònlijk aangevallen lijkt te voelen. Dit lijkt de misdadigheid van dit grootbedrijf te overschaduwen. Of men heeft geen weet van deze misdaden, maar wil het niet toegeven, enz. In de bijbel staat: “En God zag dat het goed was.” En tegenwoordig kunnen we wel zeggen : “”En Amazon zag dat het goed was.” Op de plek waar nu Amazon geschreven staat kunnen we de vele andere multinationals invullen.

Ik heb vooral tijdens deze crisis gemerkt, dat het al heel snel een Weetjes-wedstrijd wordt als je met iemand over de huidige puinhopen spreekt. Je bent pas halverwege met het uitspreken van jòu ‘weetje’ en je wordt al meteen geïnterrumpeerd door het ‘weetje’ van degene tegenover je. Degene met de hardste stem wint.

Een ander ding is dat nu elke bouwsteen van de covid hoax een apart en complex verhaal is, waar er van alles niet aan klopt. Spreek je met iemand over bijvoorbeeld ‘stijgende besmettingen’ , dan wordt je al bijna duizelig zodra je je beseft dat je bijvoorbeeld eerst de PCR testmethode hoax moet gaan uitleggen. DE tool om de bewering ‘Stijgende besmettingen’ te legitimeren. Samen met de rest van deze grootste misleiding ooit. Meteen daarna moet je gaan uitleggen waarom het woord ‘besmetting’ verkeerd gebruikt wordt, en dan nog het woordje ‘stijgende’! Daarmee belandt je meteen bij het onderwerp statistieken, dat op zich al een hoofdpijn-onderwerp is, etc, etc. !! En dan heb je nog niet eens de kans gehad / gezien om te zeggen wat je WILDE zeggen. Om je pùnt te maken.

En bij ELK onderdeel wordt je acuut geconfronteerd met het fenomeen Propaganda en dus bij de MSM, de overheid, etc. Een duizelingwekkende tijd, maar we moeten met elkaar blijven praten

Enfin, ik verheug mij op dit volgende nummer van Gezond verstand.
ps: Elke keer als ik een comment schrijf onder het YT kanaal van Stichting GV wordt het acuut verwijderd. Een groter compliment is er niet. Omdat de censuurdrift van YT gezien mag worden als indicator dat je comment waarheid bevat. En daarom plaats ik mijn comment nu maar hier.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.