Voordracht Karel van Wolferen nummer 31: “De opstapeling van buitensporigheid”

Voordracht Karel van Wolferen nummer 31: "De opstapeling van buitensporigheid"
Voordracht Karel van Wolferen: “De opstapeling van buitensporigheid”
Let op: indien de video niet beschikbaar is op Youtube, dan is er een backuplink te vinden op Rumble.
Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stephan Reisig

Dank U Wel. Ik kijk wel eens naar video’s, op YouTube, van mensen die bijvoorbeeld tweedehands meubels opknappen. Soms bedankt men een kijker, die hen een item, die op hun Amazon Wish List vermeld staat, heeft toegestuurd. De videomaker bedankt de betreffende kijker hartelijk en de video gaat verder. Het was even een tussendoortje, dat het vermelden waard was. Alle alarmbellen zouden bij alle kijkers moeten af gaan – even los vh feit dat het al erg genoeg is dat we met z’n allen op YT, het videoplatform van Google zitten – zodra de woorden ‘Amazon Wish List’ genoemd worden. Zoals Karel zegt hebben we te maken met mònsters, machtsbeluste monsters, die naast elkaar en samen nu op mondiale schaal naar de macht grijpen en Amazon is er een van !! De misdaden van dit grootbedrijf zijn ook gewoon op het net te vinden. Eén voorbeeld is dat Amazon een deel van haar cloud aan de CIA heeft verhuurd. Kees van der Pijl schrijft daarover in zijn boek Pandemie van de Angst. Soms neem ik de moeite om onder zo’n video van zo’n ‘Amazon wish list ‘ -aanbidder een kritische comment te schrijven, maar meestal wordt daar niet op gereageerd… Lees verder »

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.