Scroll Top

Voordracht nummer 30: “Van gehoorzaamheid naar slavernij”

Voordracht nummer 30: "Van gehoorzaamheid naar slavernij"
Voordracht Karel van Wolferen: “Van gehoorzaamheid naar slavernij”
Let op: indien de video niet beschikbaar is op Youtube, dan is er een backuplink te vinden op Rumble.
Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.

Reacties (2)

Mocht iemand dat boek over de MH-17 hebben gelezen, waarover Van der Pijl het heeft, dan laat weten of het wat is. Probleem is dat ik de twintig euro teveel vind omdat alles ruikt naar een waardeloos boek dat je ook weer het bos in wil sturen. Ik volg het dossier MH17 goed maar helaas is vrijwel alles wat erover wordt geschreven waardeloos; je hebt te maken gecontroleerde oppositie met diepe zakken.

Dit soort boeken schrijf je niet onder pseudoniem en dus waarschijnlijk zitten we naar een uitgave van de geheime dienst te kijken. De uitgeverij, Gnosis, wordt in verband gebracht met theosofie en dat riekt naar hetzelfde.

Het boek zou onthullen dat er op die 17e juli nog twee vliegtuigen zijn neergehaald, met een buk, gevechtsvliegtuigen. Probleem is dat tot dusverre het praatje was dat dat op de 23e zou zijn gebeurd. Nog groter probleem is dat waarschijnlijk alle neergeschoten vliegtuigen, behalve de MH17, nooit zijn neergeschoten. Je kunt het hier met eigen ogen verifiëren: https://graafvanholland.jouwweb.nl/mh17 . De hele burgeroorlog in Oekraïne is zo goed als een hoax en daarmee weet je dat alle partijen medeplichtig zijn, inclusief Rusland.

De voorgeschreven werkelijkheid van Gezond Verstand is dat er twee kampen zijn: Rusland en het Westen. De realiteit is dat er maar één kamp is, één macht, net als bij de wereldwijde Coronadictatuur.

Met onderstaande mail probeer ik het Parlement in de week te zetten om een ander inzicht te krijgen over de situatie die zij momentheel creëren, want het huilen staat mij nader dan het lachen.

Beste goedwillend Parlement van Nederland,

Ieder mens wil gewoon in vrijheid genieten van z’n leven.
U toch ook?
Besef, dat wat u nu anderen opdringt, daar zelf ook aan moet gehoorzamen en dat voelt ook bij u niet lekker.

Ontdek aan de hand van wat er nu in ons land en wereldwijd gaande is, waarom dit door een louter rationeel denkend verstand aan alle kanten faalt.
U bent als Nederlands Parlementariër hiervoor verantwoordelijk. 
Open alstublieft uw ogen voor het vast en zeker verliezen van uw onnatuurlijke strijd, tegen uw menselijke kosmische oorsprong in.
Erken naar uzelf uw vergetelheid over uw oorsprong en ga opnieuw vanuit een gevoelsmatige manier regeren, want uw beleid heeft een tekort aan natuurlijke liefde voor uzelf en naar anderen. 
Het is toch ook voor u duidelijk, dat dit onnatuurlijk rationeel bedacht gedwongen beleid aan alle kanten faalt.
Niemand kan zich laten dwingen en u dus ook niet! 
Wees gewoon begripvol eerlijk naar ons Volk?

Sterkte met het eerlijk begrijpen over wat er wereldwijd nu gaande is
Ik ben zeer bedroeft waarom het menszijn niet wordt begrepen,
Knuffel, Opa Chris

Dit dreigt te gaan gebeuren!
Een sterk georganiseerde club van vrije mensen die hun natuurlijk gevoel van hun oorsprong volgen.
https://dailybuzz.nl/buzz/embed/30517

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.