Voordracht Karel van Wolferen nummer 30: “Van gehoorzaamheid naar slavernij”

Voordracht Karel van Wolferen nummer 30: "Van gehoorzaamheid naar slavernij"
Voordracht Karel van Wolferen: “Van gehoorzaamheid naar slavernij”
Let op: indien de video niet beschikbaar is op Youtube, dan is er een backuplink te vinden op Rumble.
Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nils Graaf

Mocht iemand dat boek over de MH-17 hebben gelezen, waarover Van der Pijl het heeft, dan laat weten of het wat is. Probleem is dat ik de twintig euro teveel vind omdat alles ruikt naar een waardeloos boek dat je ook weer het bos in wil sturen. Ik volg het dossier MH17 goed maar helaas is vrijwel alles wat erover wordt geschreven waardeloos; je hebt te maken gecontroleerde oppositie met diepe zakken. Dit soort boeken schrijf je niet onder pseudoniem en dus waarschijnlijk zitten we naar een uitgave van de geheime dienst te kijken. De uitgeverij, Gnosis, wordt in verband gebracht met theosofie en dat riekt naar hetzelfde. Het boek zou onthullen dat er op die 17e juli nog twee vliegtuigen zijn neergehaald, met een buk, gevechtsvliegtuigen. Probleem is dat tot dusverre het praatje was dat dat op de 23e zou zijn gebeurd. Nog groter probleem is dat waarschijnlijk alle neergeschoten vliegtuigen, behalve de MH17, nooit zijn neergeschoten. Je kunt het hier met eigen ogen verifiëren: https://graafvanholland.jouwweb.nl/mh17 . De hele burgeroorlog in Oekraïne is zo goed als een hoax en daarmee weet je dat alle partijen medeplichtig zijn, inclusief Rusland. De voorgeschreven werkelijkheid van Gezond Verstand is dat er twee… Lees verder »

Chris Visser Sr.

Met onderstaande mail probeer ik het Parlement in de week te zetten om een ander inzicht te krijgen over de situatie die zij momentheel creëren, want het huilen staat mij nader dan het lachen. Beste goedwillend Parlement van Nederland, Ieder mens wil gewoon in vrijheid genieten van z’n leven. U toch ook? Besef, dat wat u nu anderen opdringt, daar zelf ook aan moet gehoorzamen en dat voelt ook bij u niet lekker. Ontdek aan de hand van wat er nu in ons land en wereldwijd gaande is, waarom dit door een louter rationeel denkend verstand aan alle kanten faalt. U bent als Nederlands Parlementariër hiervoor verantwoordelijk.  Open alstublieft uw ogen voor het vast en zeker verliezen van uw onnatuurlijke strijd, tegen uw menselijke kosmische oorsprong in. Erken naar uzelf uw vergetelheid over uw oorsprong en ga opnieuw vanuit een gevoelsmatige manier regeren, want uw beleid heeft een tekort aan natuurlijke liefde voor uzelf en naar anderen.  Het is toch ook voor u duidelijk, dat dit onnatuurlijk rationeel bedacht gedwongen beleid aan alle kanten faalt. Niemand kan zich laten dwingen en u dus ook niet!  Wees gewoon begripvol eerlijk naar ons Volk? Sterkte met het eerlijk begrijpen over wat er… Lees verder »

Losse uitgave bestellen

Selecteer een uitgave en druk op Doorgaan.
Het kan enkele seconden duren voordat je wordt doorgestuurd.

Ga naar de webshop als je een uitgave in PDF formaat wilt downloaden.

Welke uitgave wil je bestellen?
Aantal exemplaren

This will close in 0 seconds

PDF downloaden.

Als deelnemer van Gezond Verstand kun je alle uitgaven als PDF downloaden.

Om een uitgave te downloaden moet je het bestelproces doorlopen, maar hoef je niets te betalen. Je kunt het bestand daarna downloaden vanuit Mijn Account > Downloads.

Welke uitgave wil je downloaden?