Voordracht Karel van Wolferen nummer 28: “Nieuwe golven van leugens”

Voordracht Karel van Wolferen nummer 28: "Nieuwe golven van leugens"
Voordracht Karel van Wolferen: “Nieuwe golven van leugens”
De voordracht van nummer 28 is helaas van YouTube verwijderd. De link hieronder verwijst daarom naar Rumble.

[rumble]https://rumble.com/embed/pj.vm34vn/[/rumble]

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nils Graaf

Gisteren sprak ik op de borrel bij Gezond Verstand (GV), Karel was er helaas niet, met een medewerker en plotseling realiseerde ik mij wat er journalistiek mis gaat bij GV. Ik noem het boekhoudersjournalistiek. Zoals een boekhouder pas in actie komt als er een bonnetje verschijnt, zo wil GV altijd een bron. ‘Zonder bronnen wordt iets een mening en dat willen we niet’, hebben we Van Wolferen al vaak horen zeggen. Maar hoe zou een boekhouder moeten opereren als er heel veel valse bonnetjes in omloop zijn? Hoe moet hij boeken als hij met een zekere onbetrouwbaarheid moet omgaan? Het ene bonnetje heeft een grotere kans om vervalst te zijn dan een ander bonnetje. Wat dan? GV leeft ook in zo’n wereld, namelijk de mediawereld, waarin ontzettend veel bronnen onbetrouwbaar zijn. Bronnen kunnen zelfs bewust over het ene onderwerp de waarheid spreken om over het volgende onderwerp te liegen. Dit gebeurt om verdeel-en-heers uit te spelen. Neem de bij GV veelgeprezen Amerikaanse dokter Zelenko die de behandelmethode met hydrochloroquine heeft gepopulariseerd. Niet toevallig is het dezelfde Zelenko die loog over het aantal patiënten dat hij zou hebben behandeld (waarschijnlijk een factor honderd te hoog). Daarnaast loopt er een justitieel onderzoek… Lees verder »

Paul Verhavert

Opnieuw censuur? Video niet (meer) beschikbaar.

Nils Graaf

De genadeklap voor het rapport van Beekmans: vrijwel zeker uit de duim gezogen We lezen: ‘Een derde van alle deelnemers heeft zichzelf in de afgelopen periode getest op het virus. Bij iets meer dan zeven procent van de deelnemers (N=500) was die uitslag positief.’ (Laten we even vergeten dat 1/3 maal 8.997 maal 7% bij lange na geen 500 is.) Uit pagina 7 en pagina 9 zien we dat er een hele duidelijke positieve correlatie is tussen positief testen en het hebben van antistoffen en tussen ziektegeschiedenis en het hebben van antistoffen. Dit is zoals je zou verwachten. Dit impliceert ook dat je een positieve correlatie kan verwachten tussen een positieve test en ziektegeschiedenis. Niet bij Beekmans, we gaan naar Fig. 18 en we bekijken die relatie positief testen en ziektegeschiedenis. De uitkomst is dat van de 500 mensen 18,9%, of 94,5 mensen (nee, geen afrondingsprobleem), een ziektegeschiedenis hadden. Dus 405,5 mensen waren niet ziek geweest maar wel positief getest. Hoe verhoudt zich dit tot de hele populatie? Dat lezen we in Figuur 1 op bladzijde 11. Het blijkt dat over de hele steekproef 30,1% van de mensen ziek is geweest. Dus op basis van de hele steekproef hadden we… Lees verder »

Nils Graaf

Hans Beekmans, een tandarts uit Laren die een medisch onderzoek doet met zijn mediavriendje Hans Blokzijl in Baarn, gepromoot door de heren Hulleman en De Hond. Het zal toch niet de 1% zijn die ons iets op de mouw wil spelden? Ben ik nou de enige die hun onderzoek met alleen deze informatie al dubbel kritisch leest? We krijgen bij GV een artikel van Beekmans voorgeschoteld met de titel ‘Wat is er nu werkelijk aan de hand met Corona.’ Het rapport: https://drive.google.com/file/d/1x0d-lZ1TQjpnHPfPa_9Meuc5QxW6vk-6/view. We lezen in het artikel, vet gedrukt, ‘de resultaten waren schokkend’, want uit het onderzoek zou komen dat: ‘wanneer mensen zich niet aan de regels hielden, …, ze minder ziek waren en meer antistoffen tegen Corona in hun bloed hadden.’ Toch vreemd als ik in het onderzoek lees: ‘Van de groep mensen die aan hebben gegeven zich niet aan de coronamaatregelen te hebben gehouden heeft eveneens 14% antistoffen. Bij de groep mensen die zich wel aan de coronamaatregelen hebben gehouden is het percentage antistoffen 16%.’ Hier staat dus precies het tegenovergestelde. Merk ook op dat volgens het onderzoek 13,6% van de populatie antistoffen had opgebouwd. Hierboven lezen we 14% en 16% voor twee deelverzamelingen die optellen tot de… Lees verder »

Chris Visser Sr.

Naar de Tweede Kamerleden gestuurd 14-11-2021

Wees alert Kabinet Rutte en Tweede Kamerleden,

U en ik zijn geboren als Vrije Baby Mensen.
Daarom kunnen wij geen gedwongen wetten opvolgen die Vrijheid en eigenverantwoordelijkheid beperken. 
Vanwege onze natuurlijke oorsprong is dit ONMOGELIJK! 
Wees eerlijk, u kan uzelf ook niet laten dwingen!

Stop met ons Volk als slaaf te dwingen, om aan deze afschuwelijke verzonnen biologische wereldoorlog mee te gaan doen? 
Hoe haalt u het in uw hoofd om de ME op ons Volk af te sturen?
Kabinet en Kamerleden, alsjeblieft open uw ogen en stop met deze dwaasheid!
Bent u echt gek geworden?

Knuffel, 
Opa Chris (78)

Losse uitgave bestellen

Selecteer een uitgave en druk op Doorgaan.
Het kan enkele seconden duren voordat je wordt doorgestuurd.

Ga naar de webshop als je een uitgave in PDF formaat wilt downloaden.

Welke uitgave wil je bestellen?
Aantal exemplaren

This will close in 0 seconds

PDF downloaden.

Als deelnemer van Gezond Verstand kun je alle uitgaven als PDF downloaden.

Om een uitgave te downloaden moet je het bestelproces doorlopen, maar hoef je niets te betalen. Je kunt het bestand daarna downloaden vanuit Mijn Account > Downloads.

Welke uitgave wil je downloaden?