Scroll Top

Het doek moet vallen voor het officiële coronaverhaal

99 Het doek moet vallen voor het officiële coronaverhaal

Gezond Verstand is jarig!

In september 2024 start de 5e jaargang van Gezond Verstand. En om dat te vieren geven we in de zomerperiode de 12 meest gelezen + 12 gloednieuwe artikelen cadeau. We publiceren iedere dag gratis artikel.

Bovendien hebben we de artikelen gebundeld in een PDF die je gratis kunt downloaden. En, als klap op de vuurpijl presenteren we ook de nieuwe opmaak van Gezond Verstand.

Laat je verrassen door het vernieuwde ontwerp en deel de artikelen en PDF op social media, met vrienden en familie!

Het doek moet vallen voor het officiële coronaverhaal

Bert Egberts

In maart 2020 werd de wereld opgeschrikt door de georkestreerde Covid-19-pandemie met behulp van een overweldigende propagandamachine. Op tv-beelden uit China en Italië zag men mensen op straat dood neervallen, stapels doodskisten, massagraven, angstige gezichten en lege straten. Al deze beelden waren gemanipuleerd en een groot deel van het publiek liep in de val. De ontstane angst werd door de NPO, kranten, politici en ‘experts’ aangewakkerd door een van tevoren opgesteld scenario om zoveel mogelijk mensen te laten geloven dat de situatie zeer ernstig was, met als doel om deze angstige mensen te hersenspoelen waardoor ze slaafs gingen gehoorzamen.
Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

De reguliere media zijn de belangrijkste oorzaak dat dit officiële verhaal van de overheid in stand wordt gehouden. Maar inmiddels schrijven meerdere reguliere Amerikaanse mediakanalen, waaronder Fox, de New York Post, Bloomberg en de Washington Times dat de Covid-prikken mogelijk verantwoordelijk zijn voor ernstige aandoeningen en plotselinge sterfgevallen. Ondertussen zijn er mondiaal meer dan 13,5 miljard Covid-19-injecties toegediend. In november 2023 had 70,5% van de wereldbevolking minstens één injectie gekregen.

De alternatieve media zijn enorm productief in het aanleveren van artikelen en interviews, waardoor aan de hand van aantoonbare feiten de werkelijkheid zoals voorgespiegeld door de overheid, ontmaskerd zal worden.

Denis Rancourt, voormalig hoogleraar natuurkunde aan de Universiteit van Ottawa, heeft met zijn team een grootschalig onderzoek uitgevoerd in alle landen met goede data betreffende doodsoorzaken vóór en na het uitrollen van de prikken. Daarbij is ruimschoots voldaan aan de wetenschappelijke testen voor causaliteit.

Er blijkt geen bewijs aanwezig te zijn voor een gevaarlijk virus in 2020, dus er was geen reden om een pandemie uit te roepen. Ondanks dit gegeven zijn er in 2020 veel mensen onnodig overleden door de opgelegde maatregelen, zoals lockdowns, mondkapjes en criminele behandelingsprotocollen in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. De foute behandelingsprotocollen leidden tot zgn. ‘iatrogene schade’. Dat is schade ontstaan door medisch handelen dat onder andere bestond uit het onnodig invasief beademen onder sedatie in buikligging. Tevens werden bij een bacteriële longontsteking geen antibiotica voorgeschreven, maar wel het toxische middel Remdesivir waaraan velen overleden.

Vanaf de uitrol van de Covid-19-prikken nam de ellende extreme vormen aan. Rancourt heeft in honderd landen onderzoek gedaan en kunnen aantonen dat er in al die landen een correlatie bestaat tussen de inentingen en pieken in het sterftecijfer. Het risico om aan de prik te overlijden neemt met de leeftijd exponentieel toe. Zijn onderzoeksteam komt tot de conclusie dat met monitoring van bijwerkingen, rapporten van klinische onderzoeken en statistieken van overlijdensakten de oversterfte ten gevolge van de prikken sterk wordt onderschat. Het opzettelijk vermijden van aanwijzingen van de prikken als mogelijke doodsoorzaak is hiervan de hoofdoorzaak.

Juridisch wordt deze vorm van overlijden gezien als moord, omdat het met voorbedachte rade wordt uitgevoerd.

99 Het doek moet vallen voor het officiële coronaverhaal

Bevolking als proefkonijn

Bij de persintroductie van het ‘vaccin’ dat geen echt vaccin was, in december 2020, was ‘bescherming tegen overdracht’ onbekend. De Gezondheidsraad schrijft in zijn eindrapport van 24 december 2020: “De effectiviteit kan niet bepaald worden met de resultaten van de klinische trials, maar zal na invoering van een vaccinatieprogramma met vervolgonderzoek in de bevolking worden bepaald.” Anders gezegd, de bevolking werd als proefkonijn gebruikt om de effectiviteit van de prik te meten.

Dit laatste wordt in een brief van 22 december 2023 van het European Medicines Agency aan enkele Europarlementariërs erkend: “Of de transmissie van het virus door het vaccin voorkomen kan worden kan alleen maar gemeten worden in ‘echte-wereld’ studies met grote groepen gevaccineerden en die stonden niet ter beschikking bij de initiële goedkeuring van de vaccins.”

Onderzoeken naar feiten

In Japan heeft een onderzoeksgroep onder leiding van emeritus hoogleraar Masanori Fukushima van de Universiteit van Kyoto een systematische beoordeling gegeven van wereldwijd duizenden artikelen omtrent de bijwerkingen van de prikken. Als er zoveel artikelen zijn verschenen over één enkel vaccin, dan wijst dat op het feit dat er een enorme bezorgdheid over en aandacht voor is. Er blijkt een scala van bijwerkingen te zijn van kanker tot neurologische aandoeningen, van oogkwalen en psychiatrische aandoeningen, van kinder- tot ouderengeneeskunde. Uit dit wereldwijde onderzoek blijkt dat veel bijwerkingen ontstaan binnen één tot twee weken na ontvangst van de prik, maar er zijn ook veel gevallen die pas na één tot twee jaar, of zelfs nog later, zullen verschijnen.

In het grootste Covid-injectie-veiligheidsonderzoek tot nu toe analyseerden onderzoekers van het Global Vaccine Data Network maar liefst 99 miljoen geïnjecteerde mensen in acht landen – Argentinië, Australië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Nieuw-Zeeland en Schotland. Men onderzocht in deze landen mogelijke stijgingen van dertien geselecteerde aandoeningen.

Een significante toename kon worden vastgesteld voor: 1) de neurologische aandoeningen Guilain-Barré syndroom (auto-immuunziekte van zenuwbanen), myelitis transversa (ontsteking van het ruggenmerg), Bell’s paralyse (aangezichtsverlamming), acute gedissemineerde encefalopathie (ontsteking van hersenen en ruggenmerg), convulsies en koortsstuipen; 2) de hematologische aandoeningen cerebrale veneuze trombose, diepe veneuze trombose, trombose op ongebruikelijke plaatsen, longembolie en trombocytopenie (te kort aan bloedplaatjes); 3) de cardiovasculaire aandoeningen myocarditis (hartspierontsteking) en pericarditis (ontsteking van het hartzakje).

Rechtszaken die gevoerd worden

In Italië worden vijf artsen en medisch personeel door het Openbaar Ministerie aangeklaagd na de dood van een 18-jarige vrouw in juni 2021 vanwege een Covid-prik. Uit de autopsie bleek dat de dood door trombose “logischerwijs te wijten was aan een nadelig effect van de Covid-prik”.

Een Zwitserse advocaat heeft bij de Zwitserse openbare aanklager aangifte gedaan tegen Swissmedic, het equivalent van het Nederlandse College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, vanwege een groot aantal strafbare feiten bij de beoordeling en inzet van de Pfizer- en Moderna-mRNA-prikken.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Het Gezond Verstand Cartoonboek

Het cartoonboek bevat een bonte verzameling van de beste, scherpste, mooiste en meest treffende cartoons uit Gezond Verstand.

Je maakt kennis met de cartoonisten, die je vervolgens meenemen in het creatieproces en stap voor stap laten zien hoe de cartoons tot stand komen. Waar komen de ideeën en inspiratie vandaan? Welke materialen gebruiken ze en wat vinden ze het mooiste en moeilijkste aan hun vak?

Normaal €42,50 voor abonnees €39,50

Hoewel de aanklacht specifiek gericht is op de Zwitserse situatie, zijn grote delen ervan wereldwijd toepasbaar en vormen de 450 pagina’s tellende aanklacht een encyclopedie van de medische dwaling vanwege het gebruik van deze injecties. Dit document is van grote waarde bij de Nederlandse evaluatie van het coronabeleid van de Nederlandse regering. De enorme hoeveelheid aanwezige bewijzen tegen de mRNA-prikken – in werkelijkheid genetische interventie – zal uiteindelijk tot het oordeel gaan leiden dat door het wereldwijd toedienen van deze injecties een afschuwelijke misdaad tegen de mensheid is gepleegd.

De rechters van een Amerikaans Hof van Beroep schrijven dat de mRNA-injecties die als vaccin op de markt worden gebracht, geen vaccinaties zijn en niet effectief zijn in het voorkomen van de overdracht van Covid-19. Dit ondermijnt het uitgangspunt van de vaccinatiemandaten die door verschillende overheids- en onderwijsinstellingen worden opgelegd.

De staten Kansas en Texas in de VS hebben Pfizer aangeklaagd vanwege de mRNA-Covid-19-injecties: “Pfizer profiteerde van de angst van de inwoners voor Covid-19 en hun verlangen naar bescherming door een “veilig en effectief” Covid-19 vaccin aan te bieden, terwijl ze belangrijke informatie achterhield die haar beweringen over veiligheid en effectiviteit ondermijnde.”

Een arts in Hamburg klaagt voor het eerst in Duitsland Biontech aan voor haar prikschade. Als de eiser wint, zou dit perspectief kunnen bieden voor compensatie voor veel andere slachtoffers.

De Britse medicijnfabrikant AstraZeneca heeft zijn Covid-19-injectie wereldwijd teruggetrokken en er loopt een collectieve rechtszaak tegen dit bedrijf, omdat de injectie in tientallen gevallen ernstig letsel en zelfs de dood heeft veroorzaakt.

Een rapport van het Amerikaanse Congres bevestigt vaccinatiefraude doordat de regering-Biden druk uitoefende op de Food and Drug Administration om verder te gaan dan haar regelgevende autoriteit, haar procedures te veranderen en de normen van het agentschap te verlagen om de Covid-19-prik van Pfizer goed te keuren en boosterprikken toe te staan.

De Japanse oud-minister van Binnenlandse Zaken heeft zijn excuses aangeboden aan de niet-gevaccineerden die in opspraak kwamen: “Vaccins doden miljoenen van onze dierbaren. Ze proberen onze vrijheid, ons verzet en onze macht te blokkeren, maar we zullen nooit verliezen.”

Aya Velázquez, een onafhankelijke Duitse journalist, heeft via een klokkenluider het gehele coronadossier van het Robert Koch Instituut – het Duitse RIVM – in de openbaarheid gebracht, wat wordt gezien als een keerpunt in de geschiedenis van het Duitse onderzoek naar het coronavirus.

Afwezig verzet

Onder normale omstandigheden hadden nationale parlementen allang moeten ingrijpen, maar door afwezigheid van een democratisch stelsel gebeurt dit niet. Het coronaverhaal van de overheid had eerder beëindigd kunnen worden als artsen met besef van de misdadigheid van de prik collectief en demonstratief in verzet zouden zijn gegaan.

 

Wat vertel ik mijn medemens?

  1. De georkestreerde Covid-19-pandemie had als doel angstige mensen te hersenspoelen waardoor ze slaafs gingen gehoorzamen.
  2. Er blijkt geen bewijs aanwezig te zijn voor een gevaarlijk virus in 2020, dus er was geen reden om een pandemie uit te roepen.
  3. De bevolking werd als proefkonijn gebruikt om de effectiviteit van de prik te meten.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.