Scroll Top

Zorgt Japan voor een kentering in het vaccinatieverhaal?

GV artikel zonder cartoon (uil) (9)

Gezond Verstand is jarig!

In september 2024 start de 5e jaargang van Gezond Verstand. En om dat te vieren geven we in de zomerperiode de 12 meest gelezen + 12 gloednieuwe artikelen cadeau. We publiceren iedere dag gratis artikel.

Bovendien hebben we de artikelen gebundeld in een PDF die je gratis kunt downloaden. En, als klap op de vuurpijl presenteren we ook de nieuwe opmaak van Gezond Verstand.

Laat je verrassen door het vernieuwde ontwerp en deel de artikelen en PDF op social media, met vrienden en familie!

Zorgt Japan voor een kentering in het vaccinatieverhaal?

Rosalie Langenberg

Japan lijkt het eerste land te gaan worden waar het grote publiek wordt geconfronteerd met de waarheid omtrent de coronavaccinaties. In een uitzending van 28 augustus jl. hebben de Japanse reguliere media aandacht besteed aan het fenomeen vaccinatieschade. Dit gebeurde in een bijna twee uur durende uitzending getiteld ‘Wat u moet weten over vaccins en hulpsystemen’, van het populaire ochtendprogramma Asaichi op NHK, de belangrijkste omroep van het land, vergelijkbaar met de BBC. Het programma ontving meer dan tweeduizend reacties van mensen die last hebben van ernstige bijwerkingen. Er werd uitgebreid verslag gedaan van een selectie van deze vaak huiveringwekkende verhalen. Dit waar het programma eerder iedere twijfel over de vaccins van de hand wees. Door het hoge aantal kijkers van het programma is een groot deel van de Japanse bevolking bekend geworden met het bestaan van schade door de coronaprikken. Hoewel het om een item van de reguliere media ging, werd de vaccinatieschade deze keer door de presentatoren niet gebagatelliseerd, maar uiterst serieus genomen.
Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Uitzending vol ervaringsverhalen

Eén bijdrage kwam van een kijker die klachten kreeg na zijn derde dosis: “Ik kreeg zware hoofdpijnen. Ze zijn misschien minder erg dan in het begin, maar de klachten blijven aanhouden, zelfs na meer dan twee jaar.” Een andere kijker deelde een persoonlijke tragedie: “Meteen na de prik ontwikkelde mijn moeder een ernstige ziekte en overleed.” Er werd in hun omgeving vaak met weinig begrip gereageerd op de bijwerkingen: “In de periode na mijn moeders overlijden ben ik regelmatig geconfronteerd met harteloze opmerkingen, alleen omdat ik me uitsprak over de mogelijke link met het ‘vaccin’.”

In de show werd ook het verhaal besproken van Misu, een veertigjarige vrouw die voorheen werkzaam was in de zorg. Sinds haar derde prik kampt ze met pijn, gevoelloosheid in de gevaccineerde arm, vermoeidheid en andere klachten. Misu riep de regering en de media op om deugdelijk verslag te doen van alle ellende die is ontstaan door de prikken: “Er moet veel meer bewustwording komen over de ernstige bijwerkingen na ‘vaccinatie’.”

Uit de vele ervaringsverhalen kwam verder naar voren dat slachtoffers van prikschade niet of nauwelijks bij de overheid terechtkunnen. Wanneer ze hulp probeerden te krijgen, werden ze geconfronteerd met een bureaucratisch systeem, dat het mensen erg moeilijk maakt om de juiste hulp te krijgen. Verschillende slachtoffers spraken de wens uit dat de procedure van de overheid zo snel mogelijk wordt vereenvoudigd. Uit de vele hartverscheurende verhalen sprak ook een roep om meer openheid over vaccinatieschade en meer begrip voor de slachtoffers.

Japan als trendsetter

Ondanks dat Japan een van de meest gevaccineerde landen ter wereld is, groeien de geluiden over vaccinatieschade al langer in de Japanse reguliere media. Zo was er in januari van dit jaar al een uitzending op een regionale televisiezender, waarin uitgebreid aandacht werd besteed aan vaccinatieschade. De uitzending werd een van de tien meest bekeken. Er werd lang stilgestaan bij tieners met ernstige bijwerkingen. Ook werd er gemeld dat de huidige vaccins geen bewezen bescherming bieden tegen Long Covid, ernstige ziekte of overlijden.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Gezond Verstand "nieuwe stijl"

Met de 5e jaargang die voor de deur staat, steken we Gezond Verstand in een nieuw jasje!

Ontdek Gezond Verstand “nieuwe stijl”

  • Iedere uitgave vier pagina’s méér Gezond Verstand
  • Méér ruimte, grotere letters: gemakkelijker te lezen
  • Méér ruimte voor de cartoons, tussenkopjes en streamers
  • Méér variatie in de opmaak
  • Gedrukt op steviger papier
GV nieuw 2
GV nieuw 3
GV nieuw 1

Wil je alvast voorproeven?
Download dan de gratis zomerbundel met de 12 meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar + 12 gloednieuwe gratis artikelen.

Ben je nog geen abonnee?
Dan kun je hier de nieuwste uitgave bestellen.

Ook zijn er enkele baanbrekende onderzoeken uit Japan gekomen ten aanzien van prikschade. Zo was er een peerreviewed studie die aantoonde dat het aantal sterfgevallen aan kanker in Japan in 2021 en 2022 was gestegen en dat die stijging in de tijd geassocieerd is met de mRNA-vaccinatiecampagnes. Hoewel de auteurs benadrukten dat er geen oorzakelijk verband tussen de vaccinaties en kankerdoden mag worden geconstateerd, presenteerden ze wel een aantal aanwijzingen daartoe. Verder worden in Japan al langer boeken uitgegeven van prominente wetenschappers met dissidente geluiden over corona, gewoon via reguliere uitgevers, en zijn deze in gangbare boekhandels verkrijgbaar.

Excuses aan ongevaccineerden

Een paar maanden geleden heeft de voormalige Japanse minister van Binnenlandse Zaken en nu parlementslid, Kazuhiro Haraguchi, zijn excuses aangeboden aan alle ongevaccineerden. Bij een grootschalige demonstratie tegen de invoering van het mondiale pandemieverdrag van de WHO, gaf hij een krachtige en emotionele speech waarin hij zijn spijt betuigde voor de enorme aantallen doden als gevolg van de uitrol van de mRNA-prikken. Hij richtte zich specifiek tot de ongevaccineerden: “Jullie hadden gelijk, de ‘vaccins’ doden miljoenen mensen.” Ook deelde hij zijn persoonlijke ervaring met vaccinatieschade. Na drie prikken ontwikkelde hij vorig jaar een agressieve vorm van kanker. Hij onthulde verder dat hij binnen het parlement niet de enige is met prikschade. “Ze spreken zich in het openbaar echter niet uit”, vertelde hij. Dit legde opnieuw pijnlijk bloot hoe publieke figuren zich in de regel niet uitspreken over dit onderwerp. Haraguchi riep het publiek op om actie te ondernemen en te blijven strijden voor het behoud van hun vrijheid.

Zou Japan, met zijn normaal zo volgzame burgers, dan echt het land zijn waar eindelijk de waarheid naar buiten wordt gebracht? De geluiden uit het land bieden veel hoop, en wanneer de meerderheid van de bevolking daadwerkelijk goed geïnformeerd wordt over wat deze prikken zijn, is het over en uit met de macht van Big Pharma.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.