Scroll Top

Nieuwe prikronde, nieuwe levensbedreigingen

97 Nieuwe prikronde, nieuwe levensbedreigingen

Gezond Verstand is jarig!

In september 2024 start de 5e jaargang van Gezond Verstand. En om dat te vieren geven we in de zomerperiode de 12 meest gelezen + 12 gloednieuwe artikelen cadeau. We publiceren iedere dag gratis artikel.

Bovendien hebben we de artikelen gebundeld in een PDF die je gratis kunt downloaden. En, als klap op de vuurpijl presenteren we ook de nieuwe opmaak van Gezond Verstand.

Laat je verrassen door het vernieuwde ontwerp en deel de artikelen en PDF op social media, met vrienden en familie!

Nieuwe prikronde, nieuwe levensbedreigingen

Pieter Stuurman

In januari 2021 startte de meest grootschalige injectiecampagne ooit. Daarbij werd beweerd dat het om vaccinatie tegen een nieuwe infectieziekte zou gaan. Er werd een nieuwe en onbeproefde technologie gebruikt die nog nooit eerder in de praktijk was ingezet, laat staan voor het injecteren van miljarden mensen binnen zeer korte tijd. Bovendien werden onder het mom van tijdsdruk allerlei cruciale en voorgeschreven testfases overgeslagen.

Wereldwijd werd er een massale medische interventie toegepast die nooit eerder was toegepast, met een middel waarmee geen praktijkervaring bestond. In het beste geval zou zoiets onverstandig genoemd kunnen worden, maar roekeloos dekt de lading waarschijnlijk beter. En dat bleek direct na de start van de eerste prikrondes.

Precies vanaf dat eerste moment in januari 2021 kregen we te maken met een verschijnsel dat ook nooit eerder voorkwam. Er stierven plotseling veel meer mensen dan normaal. Je zou zeggen dat er toen groot alarm afgegaan zou moeten zijn, want de wereld deed iets dat zonder precedent was, en werd simultaan geconfronteerd met sterftecijfers waarvoor ook geen precedent bestond (zelfs niet tijdens de piek van de nieuwe infectieziekte). Dat tussen de massale inspuitingen en de plotselinge sterfte hoogstwaarschijnlijk een verband bestaat, is voor iedereen met het minste beetje gezond verstand uiteraard evident. Desondanks bleef een corrigerende reactie van verreweg de meeste regeringen uit. Er werd gewoon doorgeprikt, en ook de promotie voor die prikken werd onverminderd voortgezet. En dat was wat deze actie van roekeloos tot misdadig maakte. Een misdaad waarover ook de media zwegen.

Sterfte in perspectief

Precies vanaf dat allereerste moment sterven er in Nederland (tot op de dag van vandaag) gemiddeld 40 mensen per dag meer dan normaal. In totaal al zo’n 45.000 vanaf januari 2021 tot nu. Dat zijn ongeveer evenveel mensenlevens als alle inwoners van de stad Middelburg. Om dat in perspectief te zien met andere grote rampen: het betreft 35 keer zoveel doden als tijdens de Zeeuwse watersnoodramp van 1953, die tot de aanleg van de Deltawerken leidde. Het heeft aan inmiddels 225 keer zoveel Nederlanders het leven gekost als het neerstorten van de MH-17, waarover bestuurders grote krokodillentranen huilden. Maar nu blijft het stil. Sterker nog: een nieuwe injectiecampagne voor komend najaar is alweer gestart.

Baat het niet, dan schaadt het wel

Kort na de introductie van deze nieuwe ‘vaccins’ bleek dat ze geen enkele bescherming boden tegen besmetten of besmet worden. Dat gaven de producenten ervan ook volmondig toe. Ook de EMA (het geneesmiddelenbureau van de EU) valideerde de middelen niet als beschermer tegen overdracht. Zowel in inhoudelijke zin (een vaccin is een ingespoten verzwakte ziekteverwekker die het afweersysteem stimuleert om antistoffen aan te maken) als in de werking van deze middelen (een vaccin maakt immuun voor de betreffende ziekte), voldeden ze niet aan de definitie van het begrip vaccin. De enige vorm van immuniteit die het opleverde, was immuniteit voor de producenten ervan voor eventuele schadeclaims. Die immuniteit werd ze verleend door dezelfde regeringen die er dwingend op aandrongen dat iedereen zich liet inspuiten. Dezelfde regeringen die zich – nu blijkt dat er wereldwijd ineens miljoenen mensen sterven – afzijdig houden.

97 Nieuwe prikronde, nieuwe levensbedreigingen

Het nemen van de injecties bood dus geen enkel gezondheidsvoordeel. Het beschermde nergens tegen. Het oude gezegde ‘baat het niet dan schaadt het niet’ ging dus in dit geval allerminst op. Het baatte inderdaad niet, maar het schaadde wel degelijk. Want buiten al die plotselinge sterfgevallen, in alle leeftijdscategorieën, ontstond er vrijwel direct ook een enorm scala aan ernstige en minder ernstige bijwerkingen. Van tijdelijk lichamelijk ongemak tot en met blijvende invaliditeit.

Verwijtbaar beleid

Het is nog enigszins voorstelbaar dat regeringen aanvankelijk dusdanig in paniek waren dat ze overhaaste beslissingen namen. Al heel snel bleek echter niet alleen dat de ziekte veel minder ernstig was dan in aanvang werd beweerd, maar ook dat de injecties geen bescherming boden, en wel ernstige gevolgen hadden voor de gezondheid en het leven van vele geïnjecteerden. Op dat moment had iedere bonafide regering onmiddellijk ingegrepen en het injectieprogramma gestopt. Het feit dat alles onverminderd doorging, betekent dat de betreffende regeerders, ondanks de beschikbare kennis over de kolossale schade die erdoor werd aangericht, ervoor kozen om die informatie te negeren. Sterker nog: wie dergelijke informatie wel deelde, werd gecensureerd of vervolgd, zoals vele artsen overkwam die vanuit hun medische expertise alarm sloegen. Welk motief daarbij speelde? Daarnaar zouden we kunnen gissen. Onwil om het eigen ongelijk toe te geven? Of erger? In beide gevallen diskwalificeert het de betreffende regeringen als vertegenwoordigers van de volksbelangen. Dat maakt hun handelen ernstig verwijtbaar.

Misleidende statistiek

Ondanks de vele onderzoeken en wetenschappelijke artikelen die er sinds het begin van de campagne beschikbaar zijn gekomen, en ondanks de ervaringen die zijn opgedaan, wordt er momenteel weer een nieuwe injectiecampagne opgezet, waarbij met geen woord gerept wordt over de inmiddels bekende risico’s. Sommigen (waaronder vele artsen en wetenschappers) noemen dat ‘onverantwoord’, maar ‘misdadig’ sluit beter aan bij de werkelijkheid.

Regeerders, instituten en media wringen zich in de meest merkwaardige bochten om de schijn op te houden dat er niets aan de hand is. Zo wordt er beweerd dat de aanhoudende sterfte vooral zou voorkomen bij ongevaccineerden. Om die bewering kracht bij te zetten wordt er gebruikgemaakt van ernstig vervuilde statistiek. Dat gebeurde in de jaren van de ‘pandemie’ ook veelvuldig. De objectieve cijfers laten bijvoorbeeld grote pieken in sterfte zien, direct na aanvang van het injecteren, evenals na de tweede prikrondes, waarbij mensen zich in groten getale op ongeveer hetzelfde moment lieten injecteren. Binnen een week verviervoudigde de oversterfte, en dat gebeurde zowel direct na de eerste als na de tweede prikronde. Alle mensen die kort na het prikken overleden, werden echter geregistreerd als ‘ongevaccineerd’ omdat de status ‘gevaccineerd’ pas twee weken na de tweede prik werd toegekend. Tussen de eerste en de tweede prik zat ongeveer zes weken. Iedereen die in de eerste acht weken stierf als gevolg van de injecties, werd dus in de statistieken opgenomen als ‘ongevaccineerd’. Omdat dit veel mensen betrof, wordt zo de schijn gewekt dat vooral ongevaccineerden overleden. Daarnaast is gebleken dat het CBS (dat veel van de statistieken bijhoudt) de vaccinatiestatus van 878.000 mensen is ‘kwijtgeraakt’ en vervolgens die kleine miljoen mensen voor het gemak maar heeft ingedeeld onder de rubriek ‘ongevaccineerd’. Omdat in Nederland zo’n 85% van de bevolking geïnjecteerd is, zal dat voor de meeste van die 878.000 ook gelden. Desondanks worden alle sterfgevallen binnen deze groep opgetekend als ‘ongevaccineerd overleden’.

Of hier sprake is van onzorgvuldigheid of opzettelijke misleiding, daarover lopen de meningen uiteen, maar in beide gevallen kan het tot ernstige consequenties leiden voor mensen die zich op basis van deze misleidende statistieken alsnog laten prikken. Dat deze (al dan niet opzettelijke) fouten niet worden gecorrigeerd, geeft echter te denken. Wie levensreddende kennis opzettelijk onthoudt aan mogelijke slachtoffers, pleegt, ook voor de wet, een misdaad.

Informatieplicht

Veruit de meeste lezers van Gezond Verstand zullen er uiteraard niet over peinzen zich de komende tijd te laten inspuiten met deze schadelijke en soms dodelijke middelen. Of de nieuwe promotiecampagne nog veel mensen zal verleiden om nog maar een keer de mouw op te rollen, valt nog niet te overzien. In 2021 en 2022 gingen de meesten niet overstag omdat ze geloofden dat het gezondheidsvoordeel of bescherming bood, maar vooral omdat ze hun normale leven, inclusief horecabezoek en vakantie, weer wilden oppakken. Vooralsnog is er van een selectief afsluiten van dit soort zaken op dit moment (nog) geen sprake, dus zal het aantal mensen dat zich de komende maanden laat verleiden aanzienlijk kleiner zijn dan toen. Daarnaast is er nu geen (kunstmatig opgevoerde) paniektoestand. Hopelijk zal het verstand ditmaal zegevieren bij de meeste mensen, maar al zou er maar sprake zijn van een kleine groep die er ook deze keer voor dreigt te vallen, dan gaat het nog steeds om mensenlevens. En waar ieder aan corona toegeschreven sterfgeval in 2020 en 2021 dagelijks breed uitgemeten werd in de media, is het nu, ondanks de veel grotere en aanhoudende sterfte, stil. Dat betekent dat er voor iedereen voor wie een mensenleven nog iets waard is, niks anders opzit dan zijn/haar medemens te informeren. We hebben nu immers geleerd dat de media dit nalaten. Dat geeft u en mij de morele plicht om de beschikbare informatie met zoveel mogelijk anderen te delen.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.