Scroll Top

Nummer 96 (7 sept. 2024)

Nummer 96 (1200)
Nummer 96 (7 september 2024)
Nummer 96 (1200)
In deze uitgave

Traditiegetrouw opent Karel van Wolferen met een messcherpe analyse van de escalerende chaos op het wereldtoneel. Iran voert een psychologische oorlogsvoering, terwijl het Westen zich steeds verder in een moeras van incompetentie en misleiding stort.

De surrealistische Amerikaanse presidentscampagne, waarin een mislukte moordaanslag op Trump en de absurde promotie van Kamala Harris centraal staan, toont hoe ver de Amerikaanse “democratie” is afgegleden. En dan is er nog Big Pharma, die dankzij politieke beschermheren ongestoord kan doorgaan met het vergiftigen van de wereld.

Franziska Zeller beschrijft de recente gebeurtenissen rondom de Slag om Koersk, waar Rusland met strategisch slagkracht de Oekraïense troepen heeft laten vastlopen in hun eigen propaganda. Daarnaast doet Margreet Booij verslag van de aanstaande Duitse verkiezingen, die de fragiele Scholz-coalitie aan de rand van de afgrond brengen. Terwijl Duitsland worstelt met exploderende kosten en toenemende chaos, vraagt men zich af hoelang de huidige regering nog stand kan houden.

Bovendien wordt ingegaan op de steeds groter wordende kloof tussen het Westen en de rest van de wereld, vooral door de mislukte poging om mondiale CBDC’s in te voeren.

Verder in nummer 96:

– De War on Drugs: een epische mislukking die niemand durft te stoppen
– Het failliet van de energietransitie in Europa
– De wereldwijde machtsgreep van de VN
– Schoofs gedachteloze voortzetting van Rutte’s beleid
– Nieuwe apenpokken: de volgende stap in de pandemische terreur

Lees alles over de nieuwe opmaak van Gezond Verstand

Artikelen in deze uitgave

Abonnees kunnen de uitgaven van Gezond Verstand hier downloaden in PDF formaat.

Clear Filters
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.