Scroll Top

Karel van Wolferen in gesprek met Karel Beckman | Conversatie met Gezond Verstand

ThumbConversatie vierkant website
Karel van Wolferen in gesprek met Karel Beckman (deel 2) | Conversatie met Gezond Verstand

In deze tweede aflevering van conversatie met Gezond Verstand heeft Karel van Wolferen opnieuw zijn collega en (voor)naamgenoot Karel Beckman, redacteur van de Andere Krant, op bezoek. Ze praten over de vergaande provocaties van Israel tegen de buurlanden en Iran, die op zelfmoordpogingen zijn gaan lijken, over de mogelijkheid van een nieuwe diaspora als Israel verliest, over het eventuele effect van een nieuw Trump presidentschap als dat doorgaat, en wat de uitgekozen vicepresident JD Vance zou kunnen betekenen.

Verder zijn zij het samen eens over enkele lichtpuntjes. De brandende vraag of één van de twee oorlogen die gaande zijn de vonk in het kruitvat van een werkelijke wereldoorlog met een mogelijk nucleaire ramp zal opleveren, lijkt nu vanwege matigende controle van het Rusland, China, Iran bondgenootschap iets minder urgent te zijn geworden.

Gezond Verstand is jarig!

In september 2024 start de 5e jaargang van Gezond Verstand. En om dat te vieren geven we in de zomerperiode de 12 meest gelezen + 12 gloednieuwe artikelen cadeau. We publiceren iedere dag gratis artikel.

Bovendien hebben we de artikelen gebundeld in een PDF die je gratis kunt downloaden. En, als klap op de vuurpijl presenteren we ook de nieuwe opmaak van Gezond Verstand.

Laat je verrassen door het vernieuwde ontwerp en deel de artikelen en PDF op social media, met vrienden en familie!

- Het artikel gaat hieronder verder -

Gezond Verstand "nieuwe stijl"

Met de 5e jaargang die voor de deur staat, steken we Gezond Verstand in een nieuw jasje!

Ontdek Gezond Verstand “nieuwe stijl”

  • Iedere uitgave vier pagina’s méér Gezond Verstand
  • Méér ruimte, grotere letters: gemakkelijker te lezen
  • Méér ruimte voor de cartoons, tussenkopjes en streamers
  • Méér variatie in de opmaak
  • Gedrukt op steviger papier
GV nieuw 2
GV nieuw 3
GV nieuw 1

Wil je alvast voorproeven?
Download dan de gratis zomerbundel met de 12 meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar + 12 gloednieuwe gratis artikelen.

Ben je nog geen abonnee?
Dan kun je hier de nieuwste uitgave bestellen.

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.