Scroll Top

Gezond Verstand “nieuwe stijl”

Ontdek het vernieuwde Gezond Verstand magazine!

Sinds de oprichting in september 2020 is Gezond Verstand uitgegroeid tot een begrip in bewuster wordend Nederland. Met de 5e jaargang die voor de deur staat, steken we Gezond Verstand in een nieuw jasje! Maak kennis met een opgefrist, verbeterd en nog aantrekkelijker magazine dat inspeelt op de wensen van onze lezers.
Benieuwd wat er allemaal veranderd is? Lees verder en ontdek het zelf!
Méér inhoud, méér kwaliteit

Gezond Verstand magazine komt vanaf nummer 95 (24 augustus 2024) met maar liefst 4 extra pagina’s vol inspirerende artikelen, achtergronden en inzichten. Bovendien is het magazine nu gedrukt op dikker papier, wat niet alleen zorgt voor een luxere uitstraling maar ook voor een prettiger leeservaring. Deze verbeteringen zijn doorgevoerd om onze lezers meer waarde en kwaliteit te bieden, zodat je met nog meer plezier door elk nummer bladert.

Nieuwe opmaak, verbeterde leesbaarheid en fris design

We hebben geluisterd naar de feedback van onze lezers en de opmaak van Gezond Verstand grondig vernieuwd. De nieuwe stijl is beter leesbaar, met grotere letters, meer (tussen)koppen en een ruimtelijkere en gevarieerdere opmaak. De inhoudsopgave is vernieuwd. Cartoons worden prominenter afgebeeld, waardoor ze beter tot hun recht komen en voor een glimlach zorgen tijdens het lezen. Deze en andere aanpassingen maken Gezond Verstand niet alleen informatief, maar ook visueel aantrekkelijker en prettiger om te lezen.

Wil je de vernieuwde Gezond Verstand zelf ervaren?

Word vandaag nog abonnee en mis geen enkel nummer van Gezond Verstand! Of blijf genieten als bestaande abonnee en ontdek de verbeteringen die we hebben doorgevoerd. Samen blijven we werken aan een bewuster en gezonder Nederland!

Altijd op de hoogte van het werkelijke nieuws?
Word dan abonnee van Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.