Scroll Top

De week van de lentekriebels | Karel van Wolferen

Video KvW lentekriebels
De week van de lentekriebels | Karel van Wolferen

Ondanks de zware protesten van ouders van afgelopen jaar, wordt er door de Rutgers Stichting opnieuw de Week van de Lentekriebels georganiseerd. Wellicht ook bij uw (klein)kind op school.

Om het onschuldige karakter van deze ‘projectweek’ te ontkrachten schrijft Gezond Verstand uitgebreid over dit indoctrinerende thema. Waar komt deze systematische seksualisering vandaan? En welke (internationale) organisaties hebben invloed op ons Nederlandse onderwijssysteem?

Speciaal om de bezorgde ouders kracht bij te zetten in hun argumentatie tegen de lentekriebels week, delen we alle artikelen die we afgelopen twee jaar over dit onderwerp hebben gepubliceerd, nu gratis op deze pagina.

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.