Scroll Top

Hoe wordt er gereageerd op het Tucker Carlsen – Poetin interview? | Reactie van Karel van Wolferen

Thumb interview voor website
Hoe wordt er gereageerd op het Tucker Carlsen – Poetin interview? | Reactie van Karel van Wolferen

Wat is er gezegd? Wat is er niet gezegd en waren Carlson en Poetin wel voldoende voorbereid op het interview? En vervolgens nog belangrijker; hoe wordt er door de kijkers op gereageerd? Wat zeggen zowel de mainstream als de alternatieve media? En verandert dit interview de Amerikaanse kijk op het Oekraïne conflict?

Karel van Wolferen neemt ruim de tijd om in te gaan op de vragen van collega Anne Willemsen en hoopt hiermee dat u een completere duiding krijgt op dit veelbesproken gesprek.

Wilt u dat we zulke actualiteitsvideo’s kunnen blijven maken? Steun ons dan door een (digitaal) abonnement af te sluiten: https://gezondverstand.eu/abonneer

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.