fbpx
Scroll Top

Nummer 79 (9 dec. 2023)

Nummer 79 min
Nummer 79 (9 dec. 2023, jaargang 4)
Nummer 79 min

Wat betekent de verkiezingsuitslag voor de uitrol van Agenda 2030? Vanuit verschillende industrieën lijkt de groene energietransitie onuitvoerbaar schrijft redacteur Albert van de Ven. Terwijl juist de Universiteit van Wageningen vooroploopt met het uitrollen van deze ideologie.

Ook schrijft een gepensioneerd politiecommissaris over de, door politiek ontzielde politietop. We belichten wederom het grote taboe van de oversterfte in de rubriek medische werkelijkheid en schrijven veel artikelen in de onderbelichte wereld: West-Azië, Oekraïne, de Amerikaanse Capitool-opstand, nieuwe Argentijnse president & extra bronvermelding over onze Gaza berichtgeving.

Verder in nummer 79:

– Propaganda voor transseksuelen bij de NPO
– In gesprek met lezers van Gezond Verstand
– Beschouwing over essay dr. Naomi Wolf
– Geopolitieke aardverschuiving en de val van het dollarsysteem
– Een nieuwe totalitaire sub-elite
– Falende dwangdiplomatie van het westen

Nummer 79 van Gezond Verstand is (digitaal) beschikbaar vanaf woensdag 6 december voor onze abonnees en is ook te downloaden als pdf.

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Voordracht Karel van Wolferen

In gesprek met lezers, verkiezingsuitslag, Argentijnse president, Hannibalrichtlijn, tweedeling door geopolitieke bril.

Bent u benieuwd wat Karel van Wolferen zegt over de verkiezingsuitslag? Over de nieuwe president in Argentinië, én over onze Gaza berichtgeving? Dit en een uitgebreide terugblik op de gesprekken die we gevoerd hebben met lezers van Gezond Verstand hoort u van onze hoofdredacteur in de voordrachtvideo van nummer 79!

Bronnen
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.