Scroll Top

Nummer 72 (2 sept. 2023)

Nummer 72 500 min
Nummer 72 (2 september 2023, jaargang 3)
Nummer 72 500 min

Met twee weken aan ‘vakantie’ heeft de redactie genoeg tijd gehad om diepgravend onderzoek te doen naar de huidige, op de mens toegeschreven ‘klimaatcrises’. Twee artikelen gaan over de toenemende uitingen van klimaatpropganda en de inzet van geo-engineering wordt hierbij niet gemeden. Hier komt bovenop dat er momenteel een moedwillige voedselcrisis wordt gecreëerd.

Frans Timmermans en de actualiteiten in de Nederlandse politiek worden onder de loep genomen, waarbij niet anders kan worden geconcludeerd dan dat er een ‘stormbal’ op de Nederlandse burger afkomt. Door de toenemende mate van regels en protocollen, zal de vrije mens dit ervaren als een ‘gevangenis’, zo stelt een van onze schrijvers.

En, nu de R bijna weer in de maand zit, buigt de redactie van de ‘medische werkelijkheid’ zich natuurlijk over de aankomende griepprikrondes. Er zit een groot gevaar in de nieuwe mRNA-technologie die de pharma zal gaan toepassen.

Het nieuwste nummer van Gezond Verstand valt vanaf woensdag 30 augustus bij de abonnees op de mat.

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Voordracht hoofdredacteur Karel van Wolferen

Afgelopen maand is er veel gebeurd en er is dus ook veel om over bij te praten. Karel begint met de status van zijn vakantieland Amerika. Vervolgens wordt er over de mainstream media, de WHO, VN, IPCC, BRICS en Eugenetica gesproken. Uiteraard mogen de actualiteiten over de dood van Wagnerleider Prigozhin en de nieuwe partij van Pieter Omtzigt niet ontbreken.

Blijf op de hoogte van deze cruciale onderwerpen. Vergeet niet om je te abonneren op het blad, kanaal en deel deze video met anderen, want samen werken we aan bewustwording.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.