Scroll Top

Nummer 71 (5 aug. 2023)

Nummer 71 500 min
Nummer 71 (5 augustus 2023, jaargang 3)
Nummer 71 500 min

Fragmentatie van de wereldorde wordt een feit’, blijkt uit recente publicaties en speeches. Deze fragmentatie zorgt voor het afnemen van vertrouwen van de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt en opent de deuren voor nieuwe samenwerkingsverbanden in het wereldwijde handelsverkeer. Ook zal een monetair CBDC-systeem door deze tweedeling gedoemd zijn tot falen.

De Gezond Verstand redactie belicht in editie 71 niet alleen de financiële ontwikkelingen, maar gaat in twee artikelen ook in op de duurzaamheidsdoelen van het WEF, en de implementatie van zonnepanelen als alternatieve energiebron, die gevaar lopen. Deze ‘gevaren’ zullen de kans verkleinen van een succesvol uit te voeren machtsgreep van de ongeregistreerde machthebbers binnen het misdaadsyndicaat.

Binnen Nederland wordt er ingegaan op de door Rutte voorbereide plagen die hoogstwaarschijnlijk aankomende herfst zullen worden losgelaten, en het asiel- en migratiebeleid dat gedoemd is te mislukken. Op het wereldtoneel mogen we niet vergeten welke verschrikkelijke handel in Oekraïne gaande is, en houden we u op de hoogte van de op de rand van revolutie verkerende Israël.

Het nieuwste nummer van Gezond Verstand valt vanaf woensdag 2 augustus bij de abonnees op de mat.

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Voordracht hoofdredacteur Karel van Wolferen

Niet alleen op financieel gebied ontstaan er scheuren in het uitrollen van de mondiale machtsgreep, maar ook de uitrol van de duurzaamheidsdoelen van het WEF lijkt te mislukken.

Toch probeert het ‘One Health’-initiatief van de WHO met nieuwe dreigingen de bevolking opnieuw in een angstpsychose te krijgen. Hierbij wordt nu ingezet op klimaat en voedselvoorziening in plaats van de eerdere ‘pandemie’ met betrekking tot COVID.

Karel van Wolferen bespreekt met Anne Willemsen de ontwikkelingen die bovenstaande uitspraken feitelijk onderbouwen. Hierbij gaat Karel ook in op de kritiek die Gezond Verstand soms ontvangt ‘te negatief’ nieuws te brengen.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.