Scroll Top

Nummer 55 (7 dec. 2022)

Nummer 55 (7 dec. 2022)
In dit nummer:

Klimaathysterie
MH-17 bedrog
Immigratiedrama
Verward Brazilië
De veranderde wereld

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

De bronnen en voetnoten per artikel.

(bronnen volgen)

Reacties en dialoog (alleen voor abonnees)

Alleen abonnees kunnen hier reacties plaatsen.
Op het ledenforum vind je een totaaloverzicht van alle reacties en discussies op deze website.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cyril Wentzel

De MH17-artikelen vind ik weer choquerend. Ik ga de feiten napluizen, heb zelf in ieder geval kijk op wapensystemen, vliegtuigen en wapeneffecten. Als waar is wat Lodewijk van Maaseik beweert, dan zal ik nog een hartig woordje met oud- TNO- en NLR-collega’s moeten spreken. En de Ovv natuurlijk. Ik ben benieuwd, maar zie nog geen bronvermelding hier op de website. Het gebrek aan scherven in de lichamen van de piloten vond ik verbazingwekkend, maar ik zoek nog naar de bron van die analyse.

Aaldrik Pultrum

Ik wist het meeste al. Wel leuk om deze bevestiging te zien. Alles wat omschreven wordt, ben ik al een keer tegengekomen tijdens het uitpluizen van het MH17 schandaal. Nog schandaliger is dat we geld en wapens sturen naar de daders die MH17 – of beter MH370 die mogelijk in Oekraïne ligt – hebben neergehaald.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.