Scroll Top

Over de EU, NAVO en een heleboel meer – een gesprek tussen Thierry Baudet en Karel van Wolferen

220429 Thierry Baudet
Over de EU, NAVO en een heleboel meer – een gesprek tussen Thierry Baudet en Karel van Wolferen
In zijn bibliotheek ontvangt Karel van Wolferen, hoofdredacteur van Gezond Verstand, regelmatig uiteenlopende gasten om met hen te praten over de stand van zaken in de wereld. Deze keer was Thierry Baudet, partijleider van Forum voor Democratie, te gast.

In dit unieke gesprek van ruim anderhalf uur wordt geen onderwerp geschuwd: onder andere de situatie in Oekraïne, de rol van Rusland en de NAVO, The Great Reset en de macht van de mainstream media. Maar ook de samenhang van crises omtrent energie, klimaat, inflatie en immigratie, het sociaal kredietsysteem en het verval van Europa komen uitgebreid aan bod.

Hoewel beide heren een scherpe blik op de wereld hebben, is het interessant om te zien dat ze er verschillende visies en verwachtingen op nahouden.

Kijk naar dit nu al memorabele gesprek, exclusief bij Gezond Verstand, en deel deze video.

Steun ons werk

Gezond Verstand ondersteunt en stimuleert kwalitatief goede onderzoeksjournalistiek en initiatieven die vrije berichtgeving en journalistiek algeheel bevorderen.

Gezond Verstand is een stichting zonder winstoogmerk en is (mede) afhankelijk van donaties. Met jouw bijdrage ondersteun je de onafhankelijke journalistiek en berichtgeving voor en door Nederlandse burgers.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.