Scroll Top

Mattias Desmet is opnieuw op bezoek bij Karel van Wolferen. Een vervolggesprek.

Mattias Desmet is opnieuw op bezoek bij hoofdredacteur Karel van Wolferen. Een vervolggesprek.
thumb vierkant
Mattias Desmet is opnieuw op bezoek bij hoofdredacteur Karel van Wolferen. Een vervolggesprek.

Waar de heren het de vorige keer vooral hadden over de ontvangers van de van de onzinnige maatregelen die we de afgelopen twee jaar hebben meegemaakt, hebben ze het in dit gesprek vooral over de zenders en bedenkers ervan. De ultra-rijken die vol in uitvoering van een technocratische machtsgreep zitten. Karel is benieuwd naar Mattias zijn ideeën over wat hun psychologische huishouden precies beweegt. Of zoals hij vraagt; What makes them tick?”

Gezond Verstand op proef voor €22.50

Maak kennis met Gezond Verstand
6x Gezond Verstand in de brievenbus. Toegang tot het archief en forum.

Een opmerking achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.