Gezond Verstand vlag

Na veler verzoek om meer te gaan doen met onze karakteristieke tekeningen op de covers, heeft Gezond Verstand haar webshop uitgebreid. Vanaf heden verkopen wij ook vlaggen!
Gezond Verstand vlag
Na veler verzoek om meer te gaan doen met onze karakteristieke tekeningen op de covers, hebben we ook dit jaar de Gezond Verstand  vlag in de webshop. Je kunt de vlag nu al bestellen, levering  vanaf 22 april.

Herinnert u zich de cover van de 6e editie van Gezond Verstand nog?
De afbeelding op de vlag is tekenend voor hoe veel Nederlanders zich op dit moment voelen; uitgekleed. Daarom is dit het perfecte moment om een subtiel statement te maken in uw buurt.

Koningsdag en Bevrijdingsdag komen eraan. Deze dagen zullen door veel van onze lezers met gemengde gevoelens ‘gevierd’ gaan worden.
Nu kunt u met gepaste trots weer een vlag hijsen, namelijk eentje die aantoont dat u gezond verstand heeft.

De Gezond Verstand vlag is verkrijgbaar in twee formaten
De kleine vlag (150x100cm) is geschikt voor aan de meeste vlaggenstokken voor bij uw voordeur.
De grote vlag (225x150cm) is bedoeld voor een vlaggenmast, waarbij de vlag nog steeds goed zichtbaar is op hoogtes van 5 tot 8 meter.

Bestel snel, want we hebben slechts een kleine voorraad!

De vlaggen kunnen nu al worden besteld en worden vanaf 22 april verzonden. 

Productnaam Aantal P/st. Totaal Toevoegen
Gezond verstand vlag 225x150cm
-
+
45,00 45,00
Gezond verstand vlag 150x100cm
-
+
25,00 25,00
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.