Scroll Top

“Reset in Ukraine” Catherine Austin Fitts & Karel van Wolferen about Ukraine, NATO, EU, NWO and WEF

Reset in Ukraine Catherine Austin Fitts Karel van Wolferen
“Reset in Ukraine” Catherine Austin Fitts & Karel van Wolferen about Ukraine, NATO, EU, NWO and WEF
In zijn bibliotheek ontvangt Karel van Wolferen, hoofdredacteur van Gezond Verstand, regelmatig uiteenlopende gasten om met hen te praten over de stand van zaken in de wereld. Deze keer ging Catherine Austin Fitts voor haar platform, The Solari Report, in gesprek met Karel van Wolferen.

(Please find the English description below)

In de eigen privébibliotheek van Karel van Wolferen wordt er uitgebreid ingegaan op de gebeurtenissen in Oekraïne en hoe deze in relatie staan tot een centraal aangestuurde wereldheerschappij. In bijna twee uur tijd wordt de historische context van de situatie in Oekraïne geduid, hoe de Verenigde Staten hierbij betrokken zijn en hoe de poging tot een supranationaal totalitair systeem wordt gelinkt aan het World Economic Forum.

Deze video is in het Engels en vooralsnog niet voorzien van Nederlandse ondertiteling. Onze excuses voor het ongemak.

Meer weten over Catherine Austin Fitts en The Solari Report?

(English) Catherine Austin Fitts talked to Karel van Wolferen for her platform, The Solari Report. In his own private library, the events in Ukraine are extensively discussed and how they relate to a push for central control globally. In almost two hours, the historical context of the situation in Ukraine is explained, how the United States is involved and how an attempt to establish a supranational totalitarian system is linked to the World Economic Forum.

Steun ons werk

Gezond Verstand ondersteunt en stimuleert kwalitatief goede onderzoeksjournalistiek en initiatieven die vrije berichtgeving en journalistiek algeheel bevorderen.

Gezond Verstand is een stichting zonder winstoogmerk en is (mede) afhankelijk van donaties. Met jouw bijdrage ondersteun je de onafhankelijke journalistiek en berichtgeving voor en door Nederlandse burgers.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.