fbpx
Scroll Top

Gezond Verstand Gift Card

De Gezond Verstand Gift-Card. Een verstandig cadeau!
gv giftcard 21
Gezond Verstand GIFT-CARD CADEAU
De Gezond Verstand Gift Card is een leuke manier om een kwartaal, halfjaar of jaarabonnement cadeau doen. De Gift Card is verkrijgbaar als pasje met daarop een unieke code + een feestelijke cadeau-enveloppe, en in digitale vorm. Met de code kan de ontvanger het cadeau op deze website verzilveren.
De Gift Card is er in twee varianten. Kwartaalabonnement 24,- (6x Gezond Verstand) en Jaarabonnement 80,- (24x Gezond Verstand). Voor 3,50 extra (+verzendkosten) pakken we de Gift Card in en verzenden deze naar de cadeau ontvanger.
Deelnemers en founders krijgen extra korting: 4,50 op een giftcard voor een kwartaal en 10,- korting op een giftcard voor een jaarabonnement.
gv giftcard 21

Vanaf 22,50 (17,50 voor Founders)

Help mee om het gezonde verstand in deze tijd te laten groeien en deel de Gift Card uit aan je familie, vrienden, buren, collega’s, de bakker of je huisarts!
Met deze actie ondersteun je de Nieuwe Media, onafhankelijke journalistiek en berichtgeving voor en door Nederlandse burgers.
Heb je een Gift Card cadeau gekregen?
Ga dan naar cadeau onthullen om te ontdekken welk cadeau er op je Gift Card staat.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.