Gezond Verstand Gift Card

De Gezond Verstand Gift-Card. Een verstandig cadeau!
Gezond Verstand GIFT-CARD CADEAU
De Gezond Verstand Gift Card is een leuke manier om een kwartaal, halfjaar of jaardeelname cadeau doen. De Gift Card is verkrijgbaar als pasje met daarop een unieke code + een feestelijke cadeau-enveloppe, en in digitale vorm. Met de code kan de ontvanger het cadeau op deze website verzilveren.
De Gift Card is er in drie varianten. Kwartaal deelname 22,50 (6x Gezond Verstand), Halfjaar deelname 42,50 (12x Gezond Verstand) en Jaar deelname 75,00 (24x Gezond Verstand). Voor 3,50 extra (+verzendkosten) pakken we de Gift Card in en verzenden deze naar de cadeau ontvanger.
Deelnemers en founders krijgen extra korting.
Om de kortingen zichtbaar te maken, moet je eerst inloggen.
Vanaf 17,50
Help mee om het gezonde verstand in deze tijd te laten groeien en deel de Gift Card uit aan je familie, vrienden, buren, collega’s, de bakker of je huisarts!
Bestel hier je Gift Card!
Productnaam Aantal P/st. Totaal Toevoegen
Gift Card één jaar deelname
-
+
75,00 75,00
Gift Card halfjaar deelname
-
+
42,50 42,50
Gift Card kwartaaldeelname
-
+
22,50 22,50
Gift Card verzenden in cadeau-envelop
-
+
3,50 3,50

Let op:
Je moet (als deelnemer of founder-) zijn ingelogd om de kortingen zichtbaar te maken.
Met deze actie ondersteun je de Nieuwe Media, onafhankelijke journalistiek en berichtgeving voor en door Nederlandse burgers.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.