Scroll Top

Gezond Verstand Gift Card

De Gezond Verstand Gift-Card. Een verstandig cadeau!
gv giftcard 21
Gezond Verstand GIFT-CARD
Ben je op zoek naar een betekenisvol cadeau voor vrienden of familie? Met de Gezond Verstand Gift Card geef je niet zomaar een cadeau, maar een sleutel tot echte, ongefilterde informatie. Gezond Verstand biedt diepgaande analyses en onthullende artikelen die je nergens anders vindt. Met de Gift Card geef je dus niet alleen een cadeau, maar ook de kracht van kennis en inzicht. Perfect voor iedereen die wil (laten) weten wat er werkelijk speelt in de wereld van vandaag.
Maak een verschil in het leven van je dierbaren

Met de Gift Card kun je Gezond Verstand een kwartaal (6 uitgaven) of jaar (24 uitgaven) cadeau doen. De card is verkrijgbaar als fysiek pasje, en in digitale vorm. Met de code die op het pasje staat kan de ontvanger het cadeau op deze website verzilveren. Voor een kleine meerprijs van €3,50 verzorgen wij een feestelijke verpakking en verzending naar de ontvanger.

Kwartaal (6 edities) voor slechts €24,-
Jaar (24 edities) voor slechts €80,-

gv giftcard 21

Exclusieve korting voor abonnees. Vanaf 20,-

Help mee om het gezonde verstand in deze tijd te laten groeien en deel de Gift Card uit aan je familie, vrienden, buren, collega’s, de bakker of je huisarts!
Bestel vandaag nog een gift-card

Exclusieve korting voor abonnees
Ben je abonnee of founder van Gezond Verstand, dan krijg je €4,- korting op een kwartaal gift-card en €10,- korting op een jaar gift-card.
Let op: je moet zijn ingelogd om kortingen zichtbaar te maken.

Met deze actie ondersteun je de Nieuwe Media, onafhankelijke journalistiek en berichtgeving voor en door Nederlandse burgers.
Heb je een Gift Card cadeau gekregen?
Ga dan naar cadeau onthullen om te ontdekken welk cadeau er op je Gift Card staat.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.