Voordracht Karel van Wolferen nummer 16: “De strijd tegen giganten”

Voordracht Karel van Wolferen nummer 16: "De strijd tegen giganten"
Voordracht Karel van Wolferen nummer 16

Voordracht Karel van Wolferen: De strijd tegen giganten

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Chris Visser Sr.

Beste Karel, Wat velen niet begrijpen: Hebben mensen die macht nastreven een onbewuste vorm van angst? Is dat de reden dat zij macht nastreven en anderen hun vrijheid met eigenverantwoordelijkheid afnemen?  Waarom zou je macht nastreven, als je niet bang bent voor iets wat in de toekomst ligt? Waarom niet gewoon vertrouwen hebben op je onbeperkte natuurlijke creativiteit? Waarom fantaseren over negatieve mogelijkheden in een toekomst die nog niet bestaat en nooit zal bestaan!  Dit is wat er naar mijn mening nu op een fatale manier wereldwijd gaande is. Angst voor een toekomst die niet bestaat en nooit zal bestaan, beperkt het eerlijk creativiteitsgevoel. Er wordt vanwege gebrek aan vertrouwen in het eerlijk intuïtief geweten, geregeerd met dwang. Herken de gewetenloosheid, meedogenloosheid en liefdeloosheid naar de wereldbevolking door valse macht-uitoefening. De machtsuitvoerders begrijpen niet, dat zij onintelligent, hun eigen natuurlijke oorsprong evolutie dwarsbomen. Het blijkt uit de geschiedenis dat dit vanwege onze oorsprong energie, altijd gedoemd zal zijn te mislukken. Onze evolutie energie is niet te manipuleren!  Machtshebbers streven er ook na, om belangrijker te zijn dan andere mensen, dat is bedrieglijke zelfbegoocheling.  Terwijl 80% van de mensheid deugdzaam is, gaat vanwege hun onbewuste angst, 20% gewetenloos over lijken. Feit: macht beperkt de vrije intelligente creativiteit… Lees verder »

Maria Broos

Een vraag aan Karel van Wolferen; is het bij u bekend dat recent is aangetoond dat pas gevaccineerde mensen op de locatie van de inenting een magneetje kunnen plaatsen dat blijft plakken? Is dit onzin of waarheid, ik kan dit fenomeen nog niet echt achterhalen.

benno

dank hr van wolferen, blij met uw enorme inzet !        moge karma alle sekteleden van het cojona narratief zodanig treffen zoals karma dat nog nooit heeft gedaan.

Losse uitgave bestellen

Selecteer een uitgave en druk op Doorgaan.
Het kan enkele seconden duren voordat je wordt doorgestuurd.

Ga naar de webshop als je een uitgave in PDF formaat wilt downloaden.

Welke uitgave wil je bestellen?
Aantal exemplaren

This will close in 0 seconds

PDF downloaden.

Als deelnemer van Gezond Verstand kun je alle uitgaven als PDF downloaden.

Om een uitgave te downloaden moet je het bestelproces doorlopen, maar hoef je niets te betalen. Je kunt het bestand daarna downloaden vanuit Mijn Account > Downloads.

Welke uitgave wil je downloaden?

This will close in 0 seconds