Scroll Top

Evenement Ridderkerk, 19 november 2023

Leest u Gezond Verstand maar lukt het niet om aan anderen begrijpelijk uit te leggen waar de artikelen over gaan? Ziet u andere waarneembare feiten maar snapt uw omgeving het niet? Of bent u bekend met de video-voordrachten van Karel en twijfelt u over het afsluiten van een abonnement?

Op 19 november geven we inzicht in alle thema’s waar Gezond Verstand over schrijft en licht Karel van Wolferen de verbanden tussen deze thema’s uit. Als u nog geen abonnee bent, dan krijgt u de gelegenheid om Gezond Verstand eens rustig door te bladeren.

Tickets bestellen

De bijeenkomst biedt plaats aan maximaal 200 deelnemers en is toegankelijk voor zowel abonnees als niet-abonnees
Tickets zijn verkrijgbaar voor € 25,- en zijn inclusief koffie/thee en een borrel nadien.

Het adres is Nikkelstraat 41 in Ridderkerk.

Krijgt u een foutmelding tijdens het reserveren (404-pagina)? Neem dan contact op met ict@gezondverstand.eu.

Founders krijgen 1 ticket gratis
Founders van Gezond Verstand kunnen 1 gratis ticket (per abonnement) reserveren.
U moet zijn ingelogd om de optie voor het gratis reserveren op deze pagina zichtbaar te maken.
Krijgt u een foutmelding tijdens het reserveren (404-pagina)? Neem dan contact op met ict@gezondverstand.eu.

Bent u jaarabonnee en wilt u naar de bijeenkomst komen?
Dan is het nu extra voordelig om uw abonnement te upgraden naar een Founder-abonnement. De kosten voor het upgraden zijn € 45,-. Na de upgrade kunt u uw plek gratis reserveren, bespaart u € 25,- en geniet u ook nog eens van alle voordelen van het Founder-abonnement. Ga naar deze pagina voor meer informatie over het Founder-abonnement en upgraden.

Let op: het duurt even voordat we de upgrade hebben verwerkt. U krijgt na 1 tot 2 dagen een bevestiging en kunt dan uw gratis plek reserveren.

Reserveer hier je tickets!

Je moet zijn ingelogd als Founder om één gratis ticket te kunnen reserveren.

Lukt het niet om in te loggen, krijgt u een storing of foutmelding te zien of heeft u geen tickets ontvangen? Stuur dan een email naar ict@gezondverstand.eu. Voor overige vragen events@gezondverstand.eu.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.