fbpx
Scroll Top

De Ongeziene Macht van NGO’s – Hoe de wereldorde stilletjes verschuift | Editie 88

Thumb vierkant website
De Ongeziene Macht van NGO’s – Hoe de wereldorde stilletjes verschuift | Editie 88

In het artikel “De NGO-tirannie” dat Karel van Wolferen voorleest in deze nieuwe voordracht, beschrijft Karel hoe geopolitieke verschuivingen plaatsvonden terwijl Nederlandse politici zoals Mark Rutte de oude Atlanticistische visies bleven volgen. Hij kritiseert de invloed en de dogmatische benaderingen van NGO’s zoals de Atlantic Council en het Nederlandse Clingendael. Verder belicht hij hoe machtige NGO’s, zoals het WEF geleid door Klaus Schwab, enorme invloed uitoefenen zonder democratische legitimiteit, vaak met steun van rijke elite zoals Bill Gates. In het aansluitende vraag/antwoord gesprek met collega Anne Willemsen wordt er vooral ingegaan op het niet meer werkende veiligheidsapparaat van de VS en wat daar de wereldwijde implicaties van zijn. Is de Derde Wereldoorlog uitgebroken? En waarom moeten mensen Gezond Verstand lezen voor deze geopolitieke actualiteiten? Gezond Verstand is een onafhankelijk journalistiek magazine dat draait op de steun van haar abonnees. Met jouw abonnement steun je niet alleen onze missie, maar krijg je ook toegang tot onze exclusieve content en de mogelijkheid om in contact te komen met like-minded mensen. Doe mee en draag bij aan het versterken van de onafhankelijke journalistiek in Nederland.

In deze editie

In deze nieuwe uitgave van Gezond Verstand duiken we opnieuw diep in de geopolitieke dynamieken die de wereldorde hervormen, vaak buiten het zicht van de reguliere verslaggeving. Van de onthullende werkwijzen van NGO’s tot de opkomst van nieuwe militaire en economische machten, onze artikelen bieden een ongefilterde kijk op de krachten die onze wereld vormgeven.

Deze editie werpt een scherp licht op de vaak verhulde invloeden van NGO’s en de consequenties van hun acties, zoals de machtige rol van de Nationale Postcodeloterij binnen Nederland. Daarnaast analyseren we de significante militaire bewegingen in het Midden-Oosten, waar Iran historische stappen zet die de regionale machtsverhoudingen drastisch kunnen veranderen.

Verder in deze editie o.m.:

– Bellingcat: ‘burgerjournalistiek’ in dienst van de staatsmacht
– Geo-engineering tegen zonlicht
– Analyse van beleidskeuzes die Nederland ondermijnen
– De zware ‘duurzame doelen’-indoctrinatie van schoolkinderen
– Verslag van experimenten met mRNA-technologie op dieren
– Diverse updates over de effecten van mRNA-injecties
– Het verhaal van advocaat Reiner Füllmich opgesloten na strijd tegen Covid-misstanden

Elk van deze artikelen biedt een unieke lens op de onderwerpen die belangrijk zijn voor onze lezers, met gedegen onderzoek en diepgaande analyse die u van Gezond Verstand gewend bent.

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.