Scroll Top

Nummer 75 (14 okt. 2023)

Nummer 75 min
Nummer 75 (14 okt. 2023, jaargang 4)
Nummer 75 min

In deze editie nemen we je mee in de schaduwrijke coulissen van de politieke arena, waar belastinggeld wordt ingezet om het imago van Femke Halsema te polijsten. Ontdek hoe woorden als democratie, marxisme en kapitalisme een gedaanteverandering ondergaan, gepresenteerd door hoofdredacteur Karel van Wolferen.

Diepgravende Inzichten en Onthullingen
Lees hoe onze huidige regeringsvorm als een criminocratie kan worden beschouwd, en duik in de jaarlijkse troonrede om de leegte achter de koninklijke woorden te doorgronden. We werpen ook een kritische blik op de krankzinnigheid van het verkiezingsprogramma van D66, dat een extreem geval van modieuze prioriteiten zijn die niet gaan over het Nederlandse belang. Daarnaast belichten we de voorbereidingen van de VN op een wereldwijd pact, waarbij de machthebbers handig spelen met veranderende terminologieën.

Van Geopolitiek tot Medische Ontwikkelingen
Deze editie onthult ook de schraalheid van ons parlementaire debat en hoe Kamerleden gestuurd worden in hun gespreksonderwerpen. Leer meer over een nieuwe methode die de toestemming van patiënten voor injecties lijkt te omzeilen doordat immunisering en mRNA nu via luchtverstuiving kan plaatsvinden.

Kom achter de wereldwijde slag om controle over cyberspace. De verregaande censuur op alternatieve berichten kan worden omzeild door van berichten privébezit te maken via Nostr protocol. De aanslag op AfD partijvoorzitter Tino Chrupalla en verdere levensbedreigingen aan het adres van de Duitse andersdenkende partij worden uiteraard belicht. Bovendien werpen we een blik op geopolitieke verschuivingen, waar de foutinschattingen van centrale bank technocraten hun wereldcontroleplannen in gevaar brengen.

En verder:
– Twijfels rond de catastrofale verwoesting Hawaii
De verwerpelijke medische achtergrond van de nieuwe boosterprikken
– De dreiging van oorlog tussen de Verenigde Staten en China
– Een scheuring in de NAVO
Politieke crisis in de VS

Dit en nog veel meer, diepgaand onderzoek en onthullingen wachten op je in Nummer 75 van Gezond Verstand. Verrijk je kennis, verbreed je perspectief, en leer de waarheid achter de schermen kennen.

Lees, denk, en deel de inzichten die de mainstream media links laten liggen. Het nieuwste nummer van Gezond Verstand valt vanaf woensdag 11 oktober bij de abonnees op de mat.

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Voordracht hoofdredacteur Karel van Wolferen

In ons belangrijkste buurland Duitsland is AfD voorzitter Tino Chrupalla aangevallen en in het ziekenhuis beland. Na enkele dagen op de Intensive Care te hebben gelegen, is hij vandaag gelukkig ontslagen uit het ziekenhuis. Hoe bericht de Duitse media hierover? Wat betekent dit voor de aankomende deelstaatverkiezingen en had dit ook in Nederland kunnen gebeuren?

Karel van Wolferen combineert belangrijke internationale actualiteiten met steeds de vraag: ‘wat betekent dit voor Nederland’. Op welke manier wordt de machtsgreep vormgegeven en welke taal wordt hiervoor gebruikt?

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.