Nummer 29 (24 nov. 2021)

Nummer 29, 24 november 2021
In deze uitgave onder meer

Een diagnose van het bedrog

Het kwaad

Professor Docter Arend De Leeuw wil eruit

Ruzie over verdeling van jaarlijks

100 miljard dollar tijdens Klimaatcircus in Glasgow

Op hol geslagen verwoestend activisme

De ongecontroleerde macht van de

farmaceutische industrie

De corrupte goedkeuring

van het ‘vaccin’ voor kinderen

Big Farma propaganda gericht

op de allerjongsten

Protocollen en de onderwerping van

de arts aan de farma-macht

Nieuws uit de Covid-oorlog – deel 6

Gezond Verstand verschijnt iedere twee weken op papier en is 10 dagen later online te lezen voor abonnees.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.

Bronvermeldingen

De bronnen en voetnoten per artikel.

[ssba-buttons]

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bert Bervoets

Nummer 29 (24 nov 2021) bevat onder meer een artikel van “Esther van Dam”.
Getiteld: “Injectie gevaren zijn zichtbaar in de sportclub”
Ook Google geeft geen informatie over de auteur.

Op 14 augustus heb ik al een vraag gesteld over het ontbreken van informatie over de auteurs in Gezond Verstand.
Uit de reactie van Karel van Wolferen / redactie:
“We proberen zoveel mogelijk ons te houden aan verslaggeving, dus het doorgeven aan de lezer van waarneembare feiten. In zulke stukken, komen soms wel hypotheses om de hoek kijken, maar dan moet het in hoe ze gepresenteerd worden duidelijk zijn dat het hypotheses zijn. De achtergrond van de schrijver of schrijfster doet er dan veel minder toe.”
Toen ik later een onjuistheid in een artikel doorgaf, werd daarop niet gereageerd.

“Esther van Dam” geeft een veelheid van subjectieve waarnemingen.
Zonder enige terughoudendheid benoemt zij (meestal als “we”) lichamelijke klachten en medische aandoeningen bij cliënten van de sportclub waar zij werkt.
En wat moeten we hiermee?: “Ook komt regelmatig voor dat de mensen geen idee hebben welke dag van de week het is. Tijdens gesprekken valt op dat ze er met het hoofd niet helemaal bij zijn.

Richard Peelen

De bronvermeldingen in het uit het artikel “Nieuws uit de Covid-oorlog 6” van Evelien Nijeboer slaan nergens op! Bij het vorige nummer (28) stonden bij geen enkel artikel voetnoten en een behoorlijk aantal mensen (waaronder ik ) hebben hier naar gevraagd en/of hun teleurstelling over het ontbreken uitgesproken. Ik was daarom -in eerste instantie- blij verrast dat in ieder geval bij enkele artikelen van dit nummer (29) wel voetnoten stonden. Ook stonden ze bij het vervolg-artikel “Nieuws uit de Covid-oorlog” waar ik in mijn vorige reactie om gevraagd had. Toen ik het artikel gelezen had en vervolgens de 3 voetnoten ging bekijken, bleek dat deze voetnoten ( 2 over Covid in Singapore en 1 over de IFR van 0,15) helemaal niets te maken hebben met het artikel. Waar zijn jullie mee bezig ? Waarom worden er weinig, geen of in dit geval onjuiste voetnoten bij artikelen geplaatst. Waarom wordt er niet gereageerd op de vele reacties van de lezers over dit punt ? Dit is killing voor kwaliteit en betrouwbaarheid van een blad wat mij zo na aan het hart ligt ! Alsjeblieft kom met een reactie om het vertrouw in dit blad weer op te krikken.

Paul Schuurmans

Als er een ding is dat ik de afgelopen jaren geleerd heb in de software-industrie, dan is het wel het schrijven van code waarbij het onderhoud zo weinig mogelijk moeite kost. Dit houdt in dat iedere definitie/verzameling eigenschappen van een bepaald deel van de software liefst slechts op 1 plek gedefinieerd is zodat die op die plek aangepast kan worden en effect heeft op het hele systeem. Nu kun je je voorstellen dat ons mondiale gezondheids-systeem ook af en toe aangepast moet worden. En ook in dit systeem geldt diezelfde regel:  Bij de WHO is vastgelegd wat de definitie van een pandemie is en die heeft invloed op de hele wereld. In 2009 is die definitie aangepast, zodat nu ook een griep of de verkoudheid binnen de definitie van een pandemie valt. Wanneer er sprake is van een pandemie mogen mensenrechten geschonden worden en wetten aangepast of genegeerd worden. Dat is wenselijk in een pandemie omdat er anders teveel mensen overlijden aan een ziekte doordat er veel tijd verloren gaat door burocratische processen. Doordat er sinds 2020 officieel sprake is van een pandemie kan daardoor dus erg snel en efficient de ziekte bestreden worden. (Is dat ook gebeurd?) Wanneer nu… Lees verder »

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.