Scroll Top

Gezond Verstand Founders Event

Om de co-creatie binnen de Gezond Verstand Founders te versterken, zijn we heel benieuwd hoe we elkaar zouden kunnen helpen. In het licht van wederopbouw, willen wij graag onderzoeken of we bijeenkomsten kunnen organiseren waarbij we samenwerken met de ondernemers in ons netwerk.

Meedoen?
Vul dan het formulier hieronder in. Je mag je naam invullen, maar je mag ook “anoniem” meedoen.
Ook het emailadres is niet verplicht, maar wel noodzakelijk als je wil deelnemen aan de Zoom-meeting

    Persoonlijke gegevens

    Kruis aan wat van toepassing is

    Ik ken een locatie waar we kunnen vergaderen met 30 personenIk ben in bezit van een bedrijventerrein/trainingslocatie/hotel/evenementen-gelegenheid waar de gemeente goedkeuring heeft gegeven om de locatie open te stellen voor essentiële vergaderingen en dagelijkse werkzaamhedenIk ken een locatie waar we bij versoepeling van de regels met meer mensen bij elkaar kunnen komenIk ken een bedrijf dat meehelpt dergelijke bijeenkomsten te laten plaatsvinden doordat zij bijvoorbeeld meubels verkopen, apparatuur verhuren of hapjes en drankjes kunnen verzorgenIk heb een ander creatief idee om nu (of eventueel deze zomer) bij elkaar te komenIk denk graag verder mee over het creëren van de Founder-community en zou graag willen deelnemen aan de Zoom-meeting
    Privacybeleid
    Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.