Gezond Verstand Founders Event
Om de co-creatie binnen de Gezond Verstand Founders te versterken, zijn we heel benieuwd hoe we elkaar zouden kunnen helpen. In het licht van wederopbouw, willen wij graag onderzoeken of we bijeenkomsten kunnen organiseren waarbij we samenwerken met de ondernemers in ons netwerk.

Meedoen?
Vul dan het formulier hieronder in. Je mag je naam invullen, maar je mag ook “anoniem” meedoen.
Ook het emailadres is niet verplicht, maar wel noodzakelijk als je wil deelnemen aan de Zoom-meeting

  Persoonlijke gegevens

  Kruis aan wat van toepassing is

  Ik ken een locatie waar we kunnen vergaderen met 30 personenIk ben in bezit van een bedrijventerrein/trainingslocatie/hotel/evenementen-gelegenheid waar de gemeente goedkeuring heeft gegeven om de locatie open te stellen voor essentiële vergaderingen en dagelijkse werkzaamhedenIk ken een locatie waar we bij versoepeling van de regels met meer mensen bij elkaar kunnen komenIk ken een bedrijf dat meehelpt dergelijke bijeenkomsten te laten plaatsvinden doordat zij bijvoorbeeld meubels verkopen, apparatuur verhuren of hapjes en drankjes kunnen verzorgenIk heb een ander creatief idee om nu (of eventueel deze zomer) bij elkaar te komenIk denk graag verder mee over het creëren van de Founder-community en zou graag willen deelnemen aan de Zoom-meeting

  Losse uitgave bestellen

  Selecteer een uitgave en druk op Doorgaan.
  Het kan enkele seconden duren voordat je wordt doorgestuurd.

  Ga naar de webshop als je een uitgave in PDF formaat wilt downloaden.

  Welke uitgave wil je bestellen?
  Aantal exemplaren

  This will close in 0 seconds

  PDF downloaden.

  Als deelnemer van Gezond Verstand kun je alle uitgaven als PDF downloaden.

  Om een uitgave te downloaden moet je het bestelproces doorlopen, maar hoef je niets te betalen. Je kunt het bestand daarna downloaden vanuit Mijn Account > Downloads.

  Welke uitgave wil je downloaden?