Scroll Top
GV opengeslagen small 1

Gezond Verstand Founders Event

Om de co-creatie binnen de Gezond Verstand Founders te versterken, zijn we heel benieuwd hoe we elkaar zouden kunnen helpen. In het licht van wederopbouw, willen wij graag onderzoeken of we bijeenkomsten kunnen organiseren waarbij we samenwerken met de ondernemers in ons netwerk.

Meedoen?
Vul dan het formulier hieronder in. Je mag je naam invullen, maar je mag ook “anoniem” meedoen.
Ook het emailadres is niet verplicht, maar wel noodzakelijk als je wil deelnemen aan de Zoom-meeting

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.