Nummer 07 (13 jan. 2021)

Nummer 7, 13 jan. 2021

Gezond Verstand verschijnt iedere twee weken op papier en is 10 dagen later online te lezen voor abonnees.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.

In deze uitgave onder meer

Rekenschap afleggen en weten waar je mee bezig bent

Stop massavaccinatie tegen het coronavirus

Eerst prikken, dan de moraal

Het wereldwijde toneelstuk, de coronacrisis

– het einde van alle religie?

Toekomst van de zorg in gevaar

Medische technocratie

– over macht en vrijheid in de zorg

Sigrid Kaag en belangenverstrengeling

Het grote gevaar van ongelimiteerde volmacht

ID2020 – van burger naar geëtiketteerde

Militaire dictatuur in de steigers?

Gezond Verstand verschijnt iedere twee weken op papier en is 10 dagen later online te lezen voor abonnees.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.

Bronvermeldingen

De voetnoten en bronnen per artikel.

Stop massavaccinatie tegen het coronavirus

Corona is een relatief mild virus: RIVM rapportage
https://www.rivm.nl/sites/default/files/2021-01/COVID-19_WebSite_rapport_wekelijks_20210105_1254.pdf

Coronavirusses zijn seizoensgebonden in Nederland
https://academic.oup.com/ofid/article/7/11/ofaa443/5929649

De meeste mensen zijn immuun voor corona
https://www.rivm.nl/pienter-corona-studie/resultaten

De veiligheid en werkzaamheid van het corona vaccin zijn grotendeels onbekend
https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-recommends-first-covid-19-vaccine-authorisation-eu

De verschillende vaccins die in ontwikkeling zijn
https://www.nature.com/articles/s41392-020-00352-y

Mediche technocratie

Herman van Nouhuys
https://www.ziekvanzorg.nl

Stichting Onafhankelijke Mondzorg (SOH), opgericht door Herman van Nouhuys
https://www.sohnederland.nl/world-economic-forum-rapport-voedt-gezicht-zorgsysteem/
https://www.sohnederland.nl/70-miljard-awbz-premie-is-niet-aan-zorg-besteed/

Toespraak Herman Beekmans, voorzitter SOH, voor ministerie van VWS: https://www.youtube.com/watch?v=hHWlmYUJP9Y
https://www.komnederland.nl (Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg) opgericht door o.a. Herman van Nouhuys)

Sander Boon
https://www.wyniasweek.nl/waarom-toch-die-steeds-legere-beloften-van-onze-politici/

Elke de Klerk, interview met David Sorensen
https://www.zorgvisie.nl/hugo-de-jonge-dreigt-met-lagere-vergoeding-niet-gecontracteerde-zorg/
https://www.zorgvisie.nl/minister-de-jonge-vindt-niet-gecontracteerde-zorg-oneerlijk/
https://www.zorgvisie.nl/de-jonge-ongecontracteerde-zorg-is-ongewenst/
https://www.solopartners.nl/nieuws/vraagstuk-niet-gecontracteerde-zorg-genuanceerder/
https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/ongecontracteerde-zorg-is-juist-nuttig.htm
https://www.zorgvisie.nl/blog/technocratisch-zvs006232w/

Onderzoek Erik Baars naar kosten alternatieve zorg:
https://www.nvaa.nl/documents/2014/09/patients-whos-gp-knows-cam.pdf/
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/meerderheid-nederlanders-wil-alternatieve-zorg-in-basispakket~b086b04d/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.ecosia.org%2F
https://healthwatch.eu/nl/top-30-farmaceutische-fraude-veroordelingen-en-boetes/https://www.ad.nl/binnenland/antidepressiva-zijn-gevaarlijk-en-zwaar-verslavend~a0848f6e/?fbclid=IwAR0vCjHUF-e6fuSD9cn5fY54IqcOQsEuWPbLmAHThKwQuBEHVETuf4aLkEU

Militaire dictatuur in de steigers?

Ahmed, Nafeez Mossadeq. 2015. ‘How the CIA made Google. Inside the secret network behind mass surveillance, endless war, and Skynet.’ Insurge Intelligence, 22 January.
https://medium.com/insurge-intelligence/how-the-cia-made-google-e836451a959e

Arkin, William M. 2020. ‘Exclusive: Inside the Military’s Top Secret Plans if Coronavirus Cripples the Government’. Newsweek, 18 March.
https://www.newsweek.com/exclusive-inside-militarys-top-secret-plans-if-coronavirus-cripples-government-1492878 (last accessed 3 April 2020).

Civil Liberties Defense Center. 2013. ‘Who Killed Michael Hastings?’ (13 November) https://cldc.org/who-killed-michael-hastings/

Dickinson, Tim. 2013. ‘Michael Hastings, ‘Rolling Stone’ Contributor, Dead at 33’. Rolling Stone, 18 June.
https://www.rollingstone.com/politics/politics-news/michael-hastings-rolling-stone-contributor-dead-at-33-200287/

Fox News. 2013. Journalist Michael Hastings sent chilling email to colleagues before death (24 June)
https://www.foxnews.com/us/journalist-michael-hastings-sent-chilling-email-to-colleagues-before-death

Jaffe, Greg. 2011. ‘A decade after the 9/11 attacks, Americans live in an era of endless war’, The Washington Post, 4 September.

Manville, Brook. 2020. ‘Are We Really Fighting Coronavirus ‘Like A War’?’ [Interview with Stan McChryssta[, Forbes 2 April 2020.
https://www.forbes.com/sites/brookmanville/

McChrystal Group Website:
https://www.mcchrystalgroup.com/

Rosenberg, Esther, and Berkhout, Karel. 2020. ‘Hoe defensie de eigen bevolking in de gaten houdt.’ NRC-Handelsblad, 15 November.
https://www.nrc.nl/nieuws/2020/11/15/hoe-het-leger-zijn-eigen-bevolking-in-de-gaten-houdt-a4020169

[ssba-buttons]

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen uit Alkmaar

De muizen wachten nog even met het vaccin tot het op de mensen is getest.

Gunt Niessen

Stop massavaccinations! But how?

trigger massa-verzet throughout Europe
pacifists, with only paper in their hands, in action

Spread THE NEWS

GEZOND VERSTAND should come with this plan on the front page !

Laatst bewerkt op 2 jaren geleden door moderator
Sandra Griffioen

Ik heb 4 mensen het boekje “corona,vals alarm?” (inclusief brief met info) en 1 persoon het boek “De corona plandemie” van Erwin Pasmans gegeven en diverse mensen een video met de gevaren van het mRNA vaccin toegestuurd. Helaas zijn er weinig mensen die zelf kritisch willen nadenken! De reacties zijn soms vrij agressief. De massavaccinaties zullen waarschijnlijk pas stoppen als er veel slachtoffers zijn gevallen, want dan worden veel mensen pas bewust wat er speelt! Helaas.

Jeroen uit Alkmaar

Ook ik heb ervaren dat het geen zin heeft om mensen te overtuigen van de valsheid van de pandemie en het gevaar van een vaccin dat geen vaccin is maar gentherapie. 

Helaas moeten we wachten tot de massa ontwaakt uit een collectieve hypnose zo groot als nooit eerder is geboekstaafd. 

Dat ontwaken zal een zeer pijnlijk moment zijn.

—–

‘Een vriendin van mij is huisarts en haar man werkt bij de bank. Zij vertelt hem uiteraard alles over het virus en zo vertelt zij hem ook dat sommige maatregelen, zoals het mondkapje, niet werkelijk zin heeft. Toch loopt hij de hele dag met een niet werkend mondkapje op en gelooft hij zijn vrouw niet. Zij heeft hiervoor gestudeerd, ze zijn 25 jaar getrouwd en hij weet dat zij nooit tegen hem zou liegen. 
Hoe kan dat nu? Waarom gelooft hij Mark en Hugo en niet zijn eigen vrouw?’

Zie: http://paulsbrieven.123website.nl/447214759

Laatst bewerkt op 2 jaren geleden door Jeroen uit Alkmaar
Hans Martius

Een anonieme Canadese klokkenluider stuurde onlangs een mail naar The Canadian Report. Met daarin de globale planning van een wereldwijd complot waarvan de haren je te berge rijzen.

https://www.transitieweb.nl/corona/de-routekaart-van-een-ijzingwekkend-complot/

Voorspellingen voor het jaar 2021.

Gunt Niessen

er yijn ywakke en sterke burgers !!!

Zwakke burgers
sterke burgers
Oproep tot Gezond Verstand

92% van alle burgers zijn tegen Corona C19 immuun of worden bij contact zonder klachten meteen immuun. Deze te vaccineren is compleet zinloos. Sterker nog, het is wederzinnig. Want door allergie-complicaties vallen dan behoorlijk wat doden en gewonden. Ook onder jongeren.
Daarom meteen stoppen met dit zinloze vaccineren.
Een kleine risicogroep vaccineren kan, indien de vaccins van betrouwbare bedrij-ven zonder crimineel verleden komen en een betrouwbare regering controleert.
Echter, de betrouwbaarheid van de regering Rutte is zoek.
Rutte heeft een crimineel MH17-verleden. Waar zijn de zwarte boxen van de MH17 gebleven? Bij Rutte´s JIT in Rotterdam verdwenen! Bewijsbaar! Daarmee Rutte´s dikke leugens verborgen blijven onder dikke stenen. Zwakke burgers laten zich alles door de stroot duwen. Wij sterke burgers niet.
Wie geen bewijs van een bestanden Truth-Test kan voorleggen, mag het Torentje niet betreden !

zwakke burgers . sterke burgers

Quint Snel

In de 1ste alinea van het het 1ste artikel van nummer 7 geschreven door J Verschoor schrijft hij dat ‘politici kunnen het advies van de Gezondheidsraad (massaal prikken) als wapen gebruiken om boetes en gevangenisstraffen op te leggen. Is dit waar? Heeft iemand enig idee waar ik hierover meer informatie kan vinden? Helaas zijn er geen bronvermeldingen van dit stukje schrijven….

paul rikmans

Ik reageer even spontaan. Ik ben ervan overtuigd dat dit de plannen zijn. En ik hoef niet te vertellen dat het niet om gezondheid gaat, maar om totale controle op de mensheid. En om de wereldbevolng te decimeren. Iedere tegenstand (wakkere mensen) moet dus geelimineerd worden. Dat eufemisme van “quarantaine kampen”, staat natuurlijk voor concentratiekampen. Veel mensen kijken om zich heen en zeggen zoiets als “Er is toch niets aan de hand. Even een lockdown en een spuitje en dat kunnen we gewoon doorgaan”. Wat vaak niet gezien wordt is het historische proces. Goebbels/ nazi’s wisten dat precies: “stap voor stap”. Zulke kleine stapjes dat niemand het merkt, totdat het ijzeren gordijn zich sluit. Tenslotte nog even dit: Een realistische “anecdote” over hoe zoiets gaat: Stel je voor een joodse familie, gezellig bijelkaar in de jaren ’30 in Duitsland of Oostenrijk: Zegt de een: “Ik vertrouw het niet, ik denk dat ik maar vlucht naar Amerika.” zegt de ander: Nou, Bram, doe niet zo paranoia, dat zal toch nooit gebeuren, ik blijf gewoon hier”. Raad eens wie het kon navertellen? Spoiler: alleen vluchten kan niet meer. Ps: Nu ik van twitter ben verwijderd, heb ik geen uitlaatklep meer om mijn… Lees verder »

paul rikmans

Oeps! foutje: mijn blog adres is: paulsbrieven.123website.nl

Willem de Klerk

Letterlijk schrijft J.Verschoor. Met het GR-advies in de hand kan de minister van justitie misschien boetes en gevangenisstraffen opleggen. Ik denk dat u het woord misschien over het hoofd ziet.

Hans Martius

Spreken is zilver , zwijgen is goud……maar……wie zwijgt stemt toe !

Hans Martius

Zondag 10 januari 2021 was onze media icoon Arts Diederik G . via verbinding live bij shownieuws te zien. Hierin gaf deze arts uitleg over de betrouwbaarheid , veiligheid van de zeer goed in de breedte geteste het covid 19 vac ( tox ) cin. Ook kreeg je in dezelfde uitzending een foto te zien waar Diederik de Arts zelf een spuit in de arm liet zetten ! Uiteraard met de slag om de arm uit betrouwbaarheid gesproken . Toevallig ben ik een lijst tegengekomen van 22 oktober 2020 FDA , Nederlandse vertaling van Kathie Scheme. Hieronder een verkorte samenvatting. FDA publiceerde eind oktober van dit jaar een lijst met bijwerkingen die kunnen optreden na injectie met Covid-19 vaccins. CBER-plans for monitoring vaccine safety and effectiveness‘ van het Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee, gepresenteerd op 22 oktober 2020 in de Meeting Presentation COVID19, staat de volgende voorlopige lijst van verwachte mogelijke tegenreacties op Covid-19 vaccins. Hier een verkorte samenstelling , Guillain-Barré syndroom, een auto-immuunreactie en aandoening van het zenuwstelsel, dat mensen kunnen oplopen na bijvoorbeeld de griepprik. Verschijnselen: tintelingen en gevoelsverlies, moeite met lopen, slikproblemen, snel toenemende spierzwakte, ademhalingsproblemen, verlies van reflexen, spierverlamming, en in zeldzame gevallen coma.… Lees verder »

Maria Broos

Er mogen volgens de Georgia guide stones maar 500.000.000 (500 miljoen) mensen op de aarde blijven leven.. dus meer dan 90% van de wereldbevolking wordt grofweg afgemaakt met een Covid-19 injectie van verschillende ontwikkelaars!

Jelle Suiker

De link werkte niet door een kleine fout, dus bijdeze de juiste link;

https://www.dlmplus.nl/2020/12/17/amerikanen-houden-rekening-met-waslijst-aan-bijwerkingen-covid-19-vaccin/

Bedankt voor het plaatsen. Ik ben geen expert, maar dat Fda ziet er een beetje simpel uit.

Hans Martius

Bedankt voor de correctie Jelle , het is een verkorte vertaling van mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden , de inhoud is alles omvattend het geeft de mogelijke risico’s weer en die zijn niet mis!
De originele PDF van de FDA link.. geeft nu blanco ….

Jeroen Meertens

Beste mensen,

In mijn zoektocht naar waarheden rond het huidige virus kwam ik het volgende stuk tegen van een geneeskundig lab, AZ Delta:

https://www.azdelta.be/sites/default/files/faq_laboratoriumgeneeskunde_18032020_1.pdf

Het beschrijft direct in de eerste alinea dat het virus wel degelijk officieel geisoleerd is en genetisch in kaart gebracht is. Maar ik hoor ook wetenschappers, zoals Mario Ortiz Buijsse, die zeggen dat dit niet het geval is en dat het virus nooit geisoleerd is volgens de geldende wetenschappelijke norm hiervoor. Iets met Koch postulaten, wat me verder boven m’n pet gaat. En dat de genetische code slechts deels bekend is.

Als dat waar is, kun je geen PCR test uitvoeren, want je weet dan niet wat je zoekt, en je kunt dan dus al helemaal geen vaccin maken. Of begrijp ik er echt niets van? Dat kan ook natuurlijk.

Wat is jullie kijk hierop?
Is het stuk waar de link naar verwijst algemeen bekend bij iedereen en loop ik achter?

Ik ben erg benieuwd en hoor het graag.
Jeroen (niet uit Alkmaar)

Jelle Suiker

Hoi jeroen, ik ben ook geen expert, maar wat ook heb gehoord is dat er geen gouden standaard is gehanteerd. Dat is hetgene dat je bedoelt met solide isolatie en in kaart brengen met wat voor virus er nou eigenlijk rondgaat. Voor ons als leken is dat gewoon onmogelijk om te verifieren. Verder zien we wel degelijk dat er een voor sommige mensen gevaarlijk virus rondgaat, dus is het echt nodig?

De pcr test schijnt niet geschikt te zijn, omdat deze geen antwoord geeft op vele vragen, daarvoor is vervolg klinisch onderzoek nodig.

TPJ Nissen

Er is onduidelijkheid onderling tussen experts, zoals zo vaak voorkomt.
Is COVID-19 gelijk aan SARS-CoV-2?
COVID-19 is volgens mij als zodanig nog niet exact geïdentificeerd. Zie bijv. de zienswijze van Mikovits e.a.
Volgens haar COVID-19 = SARS-CoV-2 + nog iets.
SARS-CoV-2 is geïsoleerd, daarop is m.i. het vaccin gebaseerd. Iedereen spreekt nu ook over SARS-CoV-2.
De WHO (waaronder Koopmans) zijn nu op bezoek in China om onderzoek i te stellen naar de herkomst e.d.

Hieruit blijkt dat de ‘experts’ twijfels en nog vele vragen hebben. En Terecht!

Almo van Roijen

Beste Jeroen,

Gezien verwijzing in de pdf naar de onttrekking op 30 december 2019, betreft het naar alle waarschijnlijkheid niet een onttrekking op basis van de gouden standaard als bijvoorbeeld diverse keren aangehaald door de heer Capel.
De berichtgeving van de heer Capel hieromtrent dateert van na de eerste golf in maart vorig jaar.

TPJ Nissen

TPJ Nissen Nummer 7 (13 januari 2021) Een waardevol nummer, waarin ethische, morele en organisatorsiche vraagstukken vanuit verschillende gezichtshoeken duidelijk aan de orde komen, zeker zo fundamenteel als de financiële machtspolitiek van BigPharma en BigTech. Dat het menselijk gedrag met zijn overconsumptie en wegwerpeconomie in een eindige wereld zich moet veranderen, lijkt me nauwelijks discutabel (overigens een grote uitdaging voor onze aangeboren ondeugden). Het onderwerp is al meer dan vijftig jaar oud. Onze internationaal befaamde Jan Tinbergen, de eerste Nobelpijswinnaar voor economie, stelde al dat de mens moet veranderen om te kunnen overleven in een eerlijke, globale wereld. Maar hoe? De Club van Rome geeft daarop momenteel met zijn EarthforAll een geheel andere visie dan de Great Reset van het supra-nationaal megakapitaal georganiseerd binnen de WEF. Een visie waar m.i. de menselijke waardigheid en limitering van economische macht centraal staan: https://www.clubofrome.org/impact-hubs/reframing-economics/new-initiative-on-transformational-economics-earth4all-launched/   Toch even terzijde. Hoofdredacteur Karel van Wolferen heeft vele vrienden maar er zullen ongetwijfeld ook botsende relaties zijn, laat ik zeggen incompatibilité des humeurs waarmee we allen wel eens te maken hebben. Bij het NRC ligt het gevoel rancuneuzer en dieper. De wijze waarop Kouwenhoven en Heck in hun artikel in het NRC van 2 januari jl. hem,… Lees verder »

Maria Broos

Er zijn twee typen mensen die verschillend reageren op de situatie waarin ze verkeren; de ene zoekt naar nieuwe uitdagingen en de ander verdrinkt in zelfmedelijden en laat zich leiden door illusies, die de waarheid verbloemen.

Jeroen uit Alkmaar

The Fallacies of Germ Theory with Dr. Thomas Cowan

Hans Martius

Voor het gevallen kabinet ,

Mendacem memorem esse oportet ,
Cito ignominia fit superbi Gloria ,
Quod medicina aliis ,aliis est acre venemun .

Ik hoop dat kabinet Rutte nooit meer zal terug keren .

Gunt Niessen

Trump´s Miracle Vax Trump spricht in seinem neuesten Video vom Weissen Haus aus von einem Miracle Vaccine. Das ist was Neues! Worum geht es da? Meint Trump damit vielleicht den Impfstoff, entwickelt mit der digitalen Technik eines Professors der TU Delft ? Das Neueste vom Neuen. Und genial einfach! Und schnell zu produzieren. Und billig. Wahrscheinlich kann man es einfach schlucken. Dann fällt Körperverletzung mit der Nadel weg und einspritzen von unvermeidbaren Begleitstoffen. Dann wird heimliches Zufügen von WW3-Kampf-stoffen zu den unvermeidlichen Begleitstoffen wie Wasser ein Stück schwieriger. Zum letzten Punkt müssen wir noch nachfragen, ob bis heute beide Möglichkeiten realisiert sind oder nur eine. Wie funktioniert die neue Technik? Die Bausteine von Körpern von Lebewesen sind bekannt. Auch ein Virus besteht daraus. Auch die Stempelarme des Covid19-Virus bestehen daraus. Wenn es gelingt, Computerbilder der Stempelarme von Covid19 zu komponieren und dann mit Hilfe der Computerbilder reale Stempelarme aus realen Bausteinen zu bauen, und wenn es weiter gelingt, von den realen Mustern riesig viele Kopien zu machen, dann hat man bereits viele Portionen Impfstoffe für viele Leute: das, was man dem Immunsystem anbieten muss, damit es Antikörper produziert. Dieser neue Impfstoff ist unschädlich. Die Stempelarme ohne Viruskörper daran können sich… Lees verder »

Maria Broos

80%van de wereldbevolking verkeren in de twilight zone, ze leven niet maar zijn ook niet dood… maar dromen tussen licht en donker en geloven in ilussies!

Hans Martius

Veronderstelde Pfizer klokkenluider: ‘Vaccin veroorzaakte 97% steriliteit in testfase’

Op 21 november schreven we in ons artikel ‘Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch‘: De Amerikaanse presentator David Knight haalde onlangs een klokkenluider van farma gigant GSK (link werkt weer) aan, die onthulde dat zogenaamde ‘anti-HCG’ (hormoon) adjuvanten in corona vaccins 97% steriliteit veroorzaken. Tijdens een klinische test met het GSK vaccin zouden namelijk 61 van de 63 vrouwen onvruchtbaar zijn geworden.

Bij een voor mannen ontwikkelde variant met een anti-GNRH (hormoon) zouden de testikels krimpen, zou het testosteron niveau dalen, en het mitochondriale DNA in sperma worden vernietigd, waardoor dit in vrouwen onvruchtbaarheid zou veroorzaken. Dit zou zijn geconstateerd tijdens vaccintesten op bavianen.

Volgens de Britse woordvoerder van Govote.org, waar Knight een videoclip van liet zien, zal dit ertoe leiden dat in de komende jaren massa’s mensen zullen sterven door Covid-19 vaccins, terwijl er vrijwel geen kinderen meer zullen worden geboren. ‘Als dit hun bedoeling is, krijgen we een enorme wereldwijde bevolkingsvermindering, waar Bill Gates het al jaren over heeft.’ Daarom wil Govote.org de vaccins in onafhankelijke laboratoria laten testen .

Bron,

https://www.xandernieuws.net/algemeen/bijsluiter-pfizer-vaccin-waarschuwt-expliciet-dat-onbekend-is-of-het-covid-vaccin-van-invloed-is-op-de-vruchtbaarheid/

D.H.M. Akkermans

De harde lockdown is ineffectief. Dit is nu net wetenschappelijk bewezen. De onderzoekers hebben Zuid-Korea en Zweden – landen met een zachte lockdown – vergeleken met landen met een harde lockdown zoals Nederland. Uit het onderzoek blijkt dat er geen statistisch significant verschil is tussen landen wat betreft het aantal mensen dat besmet raakt: “While small benefits cannot be excluded, we do not find significant benefits on case growth of more restrictive NPIs. Similar reductions in case growth may be achievable with less restrictive interventions.” De studie is 5 januari gepubliceerd, en is te vinden onder https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13484 Een wat leesbaarder stuk over dit onderzoek is te vinden bij https://www.aier.org/article/new-study-indicates-lockdowns-didnt-slow-the-spread-of-covid-19/ Hetgeen betekent dat al deze sociale en economische vernieling totaal overbodig was. Dat wisten we al, maar mooi dat het nu bewezen is. Interessant is dat de derde auteur van dit onderzoek Ioannidis ook een artikel gepubliceerd heeft waarin hij aantoont dat de sterftecijfers van de WHO veel te hoog waren. Ook dat artikel heeft de peer review gepasseerd en is gepubliceerd. Het is te vinden onder https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf Hij komt veel lager uit (zie de Results: mediaan 0.23%, voor mensen onder de 70 0.05%). Er was geen reden voor de harde… Lees verder »

Hans Martius

Akkermans je hebt helemaal gelijk !
Voor…. deze onzin pandemische crisis was nergens geld voor…. zgn begrotingstekorten , bezuinigen , bezuinigen , bezuinigen…. was het motto van het kabinet rutte 1 ,2, en 3 ,

Nu in deze pandemische onzin crisis worden verder alle normen en waarden systematisch vernietigd en economisch de das omgedaan …..miljarden worden tevoorschijn getoverd om de schade zogenaamd te minimaliseren ….waar komen al die miljarden opeens vandaan ?

Nu met de avondklok worden weer meer miljarden steun uit de mouw getoverd.. ( Hans klok zou op deze illusionaire truc van demissionair kabinet jaloers kunnen zijn )

Wordt het niet eens tijd dat Rutte en consorten de waarheid gaan vertellen naar de Nederlandse bevolking en opbiechten dat zij de ziel van onze bevolking hebben verkocht aan derden !!
………Welcome in the Twilight zone ……..

Chris Visser Sr.

Hallo Pieter Stuurman,

Bedankt voor de uitleg in nr. 7 van Gezond Verstand, over wat je met ons wil delen in de zienswijze van,
“Het grote gevaar van ongelimiteerde volmacht.”
Fantastisch!

Hartelijke Groet,
Chris Visser Sr.

29
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.