Scroll Top

Word ambassadeur van Gezond Verstand!

Gezond Verstand bericht betrouwbaar en objectief over wat er gebeurt in de wereld. Wil jij bijdragen aan ...
Gezond Verstand 1 stapeltje small
Word ambassadeur!

Gezond Verstand bericht betrouwbaar en objectief over wat er gebeurt in de wereld. Wil jij bijdragen aan de verspreiding van deze onafhankelijke en kwalitatief hoogstaande informatie?

Nu is het mogelijk om meerdere exemplaren van Gezond Verstand te bestellen met een speciale korting. Die kun je uitdelen en aanbieden aan vrienden, kennissen, familie, collega’s en buren, zodat ook zij kennis kunnen maken met Gezond Verstand. Zo kun je meehelpen om Gezond Verstand bekend te maken onder een groter publiek en draag je bij aan de doelstelling van het mediaplatform om kwalitatieve berichtgeving te garanderen.

Je kunt 10 exemplaren bestellen voor 10 euro, 100 exemplaren voor 80 euro of 1.000 exemplaren voor 600 euro.
Op de bestelpagina kun je je aanvraag afronden. De exemplaren worden daarna naar je opgestuurd.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.