Scroll Top

Nummer 97 (21 sept. 2024)

Nummer 97 (1200)
Nummer 97 (21 september 2024)
Nummer 97 (1200)
In deze uitgave

Dit nummer begint met een introductie van Karel van Wolferen over de manier waarop de fantasieën van machtsgreepplegers en wat daaraan vooraf is gegaan en de voorgeschreven werkelijkheid tot stand hebben gebracht. Die botst soms op de echte werkelijkheid waardoor een kentering kan ontstaan in overheidsbeleid en beleid van corporatie. Voorbeelden daarvan worden in drie artikelen beschreven.

Verder wordt in dit nummer de oversterfte vanwege mRNA injecties op een aannemelijke manier voor twijfelaars in beeld gebracht met voorbeelden.

Engeland lijkt zelfmoord te plegen onder leiding van de nieuwe premier, vanwege de reacties op opstanden, veroorzaakt door de opname van asielzoekers die misdaden plegen.

De Amerikaanse verkiezingen kunnen grote verrassingen brengen, zoals verder wordt uitgelegd.

Bloedtransfusie is gevaarlijke geworden en in steeds meer landen wordt erkent dat de injecties levensgevaarlijk kunnen zijn.

Dit nummer gaat door met de laatste ontwikkelingen in de twee oorlogen – Oekraïne en Israel – waarvan één of allebei een lont in het kruidvat van een Derde Wereldoorlog kan zijn.

Verder in nummer 97:

– Bloedtransfusie is gevaarlijk geworden
– Japanse overheidsdienaars bieden volk hun excuus aan voor Covid-19-prikken
– De meest recente ontwikkelingen over de strijd in West-Azië
– De verrassingen die ons staan te wachten in de VS

Lees alles over de nieuwe opmaak van Gezond Verstand

Artikelen in deze uitgave

Abonnees kunnen de uitgaven van Gezond Verstand hier downloaden in PDF formaat.

Clear Filters
Premium
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.