Scroll Top

De botsing tussen fantasie en werkelijkheid: NAVO provocaties en het gevaar van Kernoorlog | Editie 97

4x4 zonder knop
De botsing tussen fantasie en werkelijkheid: NAVO provocaties en het gevaar van Kernoorlog | Editie 97

De voorgeschreven werkelijkheid wordt gevormd door fantasieën, maar dit botst steeds meer op de echte werkelijkheid verder over de gevaarlijke provocaties van VS/NAVO die in een kernoorlog kunnen uitmonden.

In deze editie

Nummer 97 start met een nietsontziende historische ontleding van de misdaden die zijn gepleegd onder het mom van pandemie bestrijding. De waarheid over de dodelijke Covid-prikken komt eindelijk naar buiten, maar de verantwoordelijken proberen wanhopig hun sporen uit te wissen.

Tegelijkertijd staan in Engeland de straten in vuur en vlam. Het volk pikt de repressie niet langer, en de opstand tegen de onderdrukking groeit. De technocraten van de NAVO en Big Tech vechten ondertussen hun laatste slag om de werkelijkheid te manipuleren, maar de harde feiten beginnen hun zorgvuldig opgebouwde leugenconstructie te slopen.

Is er een kanteling gaande?

Verder wordt de waanzin van de energietransitie eindelijk ontrafeld: waterstof als ‘groene oplossing’ blijkt een gevaarlijke illusie.

Nieuwe levensbedreigingen liggen op de loer, want de volgende prikronde is al onderweg. Terwijl het establishment de schade probeert te verbergen, worden de cijfers over oversterfte op krankzinnige manieren verdraaid om de schuld op de ongevaccineerden te schuiven.

Verder in nummer 97:

– Bloedtransfusie is gevaarlijk geworden
– Japanse overheidsdienaars bieden volk hun excuus aan voor Covid-19-prikken
– De meest recente ontwikkelingen over de strijd in West-Azië
– De verrassingen die ons staan te wachten in de VS

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.